Hőmérséklet kijelzős termosz a Xiaomitól!

2019. január 19. 14:19 - nezdmitrendelszblog

Tény, hogy mikor az első képeket megláttuk, egyszerűen nem tudtuk hova tenni a dolgot. A Xiaomi sokmindent felokosít, de ember nem gondolta volna, hogy ha egy termosz kerül a kezeik közé akkor abból is csinálnak valami újdonságot. Pedig ezt tették. Az új termékük egy OLED kijelzővel szerelt termosz lett.

Xiaomi Simple Stainless Steel Intelligent Thermal Vacuum Water Bottle

A termékről túlságosan sokat nem lehet elmondani, egyszerűen látni kell. Egyszerű, de mégis szépre sikeredett a design. A karcsúsított palack 7.50 x 8.40 x 22.80 cm méretű és üres állapotban 310 grammot nyom a mérlegen. Az egész test rozsdamentes acélból, míg a fedő rész műanyagból készült és kapunk hozzá egy a termék színvilágához passzoló pántot is, űrtartalma pedig 430ml.

A flakon el van látva egy intelligens vízhőmérséklet érzékelővel, aminek információit a kupak részen elhelyezkedő energiatakarékos OLED kijelző jelenít meg nekünk. A kijelzőhöz természetesen valamilyen akkumulátorra is szükség van, így ezt a feladatot 1 darab cserélhető CR2032 gomb akkumulátor látja el. 

 

A terméket itt tekintheted meg

 

1 komment
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3614572796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flashy7 2019.01.20. 07:59:17

várjál és még el se mondtatok mindent róla. egyrészt 30 dollár, másrészt a kijelzőjével kő-papír-ollót lehet játszani, ez mindössze annyi hogy mutat egyet a három közül te meg eldöntöd hogy nyertél-e. amúgy meg 30 dollár és főleg csak annyit tud hogy termosz, ami biztos marha fontos lenne ha az ember úgy alakult volna ki hogy ha negyed óránként nem iszik meleget akkor feldobja a kínai papucsát, de nem. amúgy nem néz ki végül is rosszul, de erősen a jólét jele, aki ilyet vesz, soha többet nem rinyálhat azért ha valami nem free shipping :D azér szóljatok, ha akciós, de 10 dollár felett nálam esélytelen :D
süti beállítások módosítása