Egy olcsó USB HUB, ami normál USB, microUSB és még Type-C csatlakozóval is használható!

2019. január 27. 10:12 - nezdmitrendelszblog

c7129b-1-67ee-4mhf.jpg

Nagyon sokszor húzott már ki a csávából a saját USB elosztóm. Az első alkalomkor éppen egy táblagépen kellett telepítenem egy Windows10 operációs rendszert. Ezzel nincs is semmi gond, csupán az, hogy a telepítés USB porton keresztül csatlakozva történt volna és a kis táblagépen csak egy USB port volt. Így lehetetlen lett volna még egy egeret és billentyűzetet hozzákötni. Mert a Windows telepítőjében még nem használható a táblagép érintő kijelzője. Innen jött az ötlet, hogy az USB HUB-ot csatlakoztatom a géphez, majd elosztottam a portokat a pendrive, billentyűzet és egér között.

Természetesen nem csak ilyen esetekben jön jól egy USB HUB, hanem akkor is, ha laptopról dolgozunk, netán egy ultrabookon, ahol hely hiány miatt elég kevés USB port adott a használatra. Ilyenkor akár az USB Type-C porthoz csatlakoztatva az elosztót még három szabad USB portot kaphatunk.

c7129b-1-67ee-zeyi_1.jpg

A Hz-0010 előnye abban rejlik, hogy a csatlakozó vége ketté ágazik, egy normál USB és egy USB Type-C portra. Ezen kívül pedig úgy alakították ki, hogy az USB port fém teteje felnyitható, ami alatt egy kis microUSB kapott helyet, így máris három szabvány USB porthoz csatlakoztathatjuk.

c7129b-1-67ee-2s7h.jpg

Az elosztó USB 3.0 kapcsolatra képes. A HUB 3 USB porttal, egy SD és egy microSD kártyaolvasóval rendelkezik. Így szinte minden megtalálható rajta, amire csak szükségünk lehet. A Hz-0010 pozitívuma, hogy igen alacsony áron beszerezhető, mégpedig 11.49$-ért, azaz körülbelül 3250 forintért és választhatjuk akár az ingyenes szállítási módot is.

A Hz-0010 USB elosztót itt találod meg

 

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről!

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Szólj hozzá!
Címkék: tech usb usb hub usb c

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5314591234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása