Bluetooth kapcsolat az okos lakat kinyitásához!

2019. február 14. 16:26 - nezdmitrendelszblog

h23031-1-1e55-5q5u.jpg

Egy érdekes termék, ahol több, eddig teljesen távolinak tűnő két dolgot összepárosítanak. Az egyik egy fém lakat, a másik pedig a több éve ismert és használt Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat.

h23031-1-1e55-axqh.jpg

Ebből a házasságból egy okoslakat született, amit az okostelefonunk segítségével nyithatunk ki. Ehhez a lakat a legújabb, Bluetooth 5.0 technológiát használja. A termék teljes egészében fémből készült, ennek köszönhetően nagyon strapabíróra sikeredett és IP66 tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A telefonos alkalmazásnak köszönhetően egy gombnyomásra kinyithatjuk azt. Az appnak köszönhetően megoszthatjuk mással is a lakathoz tartozó kulcsot, amivel nyithatóvá válik. Ezzel együtt pedig visszajelzést is küld a lakat a telefonunkra, ha így a távollétünkben valaki kinyitotta volna. Egyelőre semmilyen információ nincs róla, hogy milyen módon tölthető a lakat.

A fém okos lakat 23.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech okos lakat

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3314627382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása