Most éri meg beszerezni a töltőket és kábeleket – Több BlitzWolf termék is akciós lett!

2019. február 14. 18:50 - nezdmitrendelszblog

blitzwolf-qc3-0.jpg

Szép számmal kaptunk ma akciós BlitzWolf termékeket! Az évek során már sokan megismerhették a gyártó nevét, hiszen a kezdetekben telefonos kiegészítőket gyártó BlitzWolf ma már fülhallgatókat, hangszórókat is gyárt.

A töltőik és kábeleik méltán híresek, hiszen míg az USB porttal szerelt töltőik közül már találtunk USB Type-C porttal ellátott verziót is. De ezen kívül minden mobiltelefon típussal kompatibilis töltési funkciókat is támogat, úgy, mint a Qualcomm féle QuickCharge 3.0 is. Ezen kívül a töltőik intelligens IC-vel rendelkeznek, amely képes felismerni a csatlakoztatott eszköz áramfelvételét és csak az éppen szükséges áramerősséget adja le a fogyasztónak. Ezen felül több féle védelemmel is ellátták, mint például a túlfeszültség, a túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelemmel is. Így valóban egy megbízható töltőadaptert vásárolhatunk, amikre most kedvezményt is szereztünk. Természetesen mindegyik verzió európai csatlakozóval rendelkezik, így nem lesz szükség semmilyen átalakítóra sem.

 

BlitzWolf töltők

 

BlitzWolf káblek

 

Egyéb BlitzWolf termékek

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech Blitzwolf

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6714627590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása