Ő a Pro a Zeblaze Thor 4 modellek közül, mégis olcsóbb a társainál!

2019. február 19. 17:58 - nezdmitrendelszblog

zeblaze_4_pro_2.jpg

Volt már szó a Zeblaze Thor 4 és Thor Plus okosórákról, de a Zeblaze Thor 4 Pro eddig kimaradt. Van egy jó hírünk a Zeblaze Thor 4 Pro-val kapcsolatban. Mégpedig az, hogy ez a modell kapta meg a legnagyobb megjelenítőt, és olcsóbb, mint a sima verzió!

zeblaze_4_pro_1.jpg

Igen, a Thor 4 Pro kijelzője már 1.6 colos. Az LTPS panel 320 x 320 pixel felbontású. A Zeblaze mérnökei nem hagytak fel a kör alakú formával, a Thor 4 Pro-nál is folytatódik ez a rendhagyó alak. Viszont hiába a nagyobb kijelző, ezt mégis egy kisebb házba sikerült bepaszírozni. Az óra külső dimenziója 46.7 x 46.7 x 15,9 mm. A szíj anyaga kívül bőr, belül pedig szilikon.

zeblaze_4_pro.jpg

Processzora egy MediaTek MTK6737-es Quad Core, ami 1,25GHz-en jár és amiben immár beépített GPS vevő is helyet kapott. Aki próbált már valamilyen aktivitásmérővel vagy okos órával futni, az tudja milyen fontos a GPS vevő egy ilyen eszközben, hogy pontosan tudjuk meghatározni, hogy hány kilométert tettünk meg, illetve, hogy milyen úton, mert hát, ugye ami nincs rögzítve az meg sem történt.

zeblaze_4_pro_5.jpg

zeblaze_4_pro_4.jpg

A rendszer lelkét Android 7.1.1 operációs rendszer adja, az üzemidőért 600mAh-s akkumulátor felel, ami nem sok, de egy ilyen órában talán nem is kevés. Egy órácska alatt körülbelül 75%-ra tudjuk feltölteni.  A kijelzőt Corning Gorilla Glass 3-es védi a karcolásoktól. Egy szimpla nanoSIM fogadására képes a készülék, és ami igazán jó hír még az itthon oly problémás B20-as hálózattal is simán megbirkózik. Rendelkezésünkre áll még WiFi-ből 802.11 b/g/n szabvány támogatása, valamint 4.0 Bluetooth kapcsolat is. Memóriából és tárhelyből 1 és 16 GB lapul a készülékben.

zeblaze_4_pro_3.jpg

A kamera szenzor 5 megapixeles, ez nem sok, de ha épp valami fontosat szeretnénk megörökíteni, míg a szabadban rójuk a kilométereket a telefonunk nélkül, akkor talán elégséges, mert hát ugye az a legjobb fényképezőgép, ami épp nálunk van.

Az órát lehetőség van fekete és barna szíjjal is megvásárolni.  A Thor 4 Pro a legnagyobb kijelzővel ellátott modell házon belül, mégis olcsóbb, mint a több változat. Jelenleg 99.99$-t kérnek érte.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3714637382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása