Heti szemezgető 113.

2019. március 16. 08:09 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_19.jpg

Itt vagyunk egy újabb válogatással, amibe minden egyes terméket belesűrítettünk, amiről fontos volt beszélni a héten!

 

A legújabb Baseus külső akkumulátor 20000mAh kapacitással és rengeteg csatlakozóval!

 baseus_1.jpg

A Baseus egyre jobb és jobb termékeket dob piacra. A mostani külső akkumulátora azon kívül, hogy méretes 20.000mAh kapacitással rendelkezik, támogatja a QC3.0 gyorstöltés funkciót is, így a mobiltelefonodat a lehető leggyorsabban töltheted fel róla. Sőt, támogatja a PD töltést is, amely az USB Type-C porton keresztül a szabvány szerint akár 100W teljesítményt is jelenthet.

baseus_5.jpg

A fém házba csomagolt akkumulátor egy kijelzővel is rendelkezik, amelyen megjeleníti a rendelkezésre álló töltöttséget, a feszültség és az áramerősség mértékét is! De a pozitívuma a csatlakozókban rejlik, hiszen aki microUSB vagy USB Type-C telefont használ, az nem szeretne egy külön kábelt magával hordani, hogy feltöltse ezt a külső akkumulátort. A Baseus  nem is kell, mert USB Type-C és MicroUSB bementet is kapott és két szabványos USB kimenettel és egy USB Type-C porttal is rendelkezik, így egyszerre több eszközt is feltölthetünk róla, de akár egy USB Type-C porttal rendelkező laptopot is elláthatunk energiával, ezzel a külső akkumulátorral!

A Baseus külső akkumulátort itt találod meg

 

______________________________________________

 

Otthoni riasztó az Alfawisetól!

 

_alfawise_pg_105_4.jpg

Az alacsony árairól ismert Alfawise egy könnyen összeállítható riasztó szettet mutatott be. A mobiltelefonos alkalmazással nem csak az első beállítások végezhetők el percek alatt, de értesítést is kaphatunk működés közben.

_alfawise_pg_105_6.jpg

A vezeték nélküli technológiát használó Alfawise PG – 105 modellt GSM modullal is ellátták, így egy SIM kártyát behelyezve maximálisan 5 mobiltelefonra tud értesítést küldeni SMS-ben vagy az alkalmazásnak köszönhetően közvetlenül a mobiltelefonunkra. A központi vezérlőegység 18.00 x 11.50 x 2.10 centiméter méretű, amin egy 2.4 colos LCD kijelző is helyet kapott. Az angol nyelvű menüvel ellátott riasztóhoz egy mozgásérzékelő szenzort, két ajtó/ablak nyitás érzékelőt, két távirányítót, szerelési útmutatót, kábelt és a szereléshez szükséges eszközöket kapjuk.

_alfawise_pg_105_2.jpg

A központi vezérlő tápellátásához elég 5V feszültség is. Szerencsére arra is gondolta, hogy mi történik, ha áram kimaradás lesz, így egy 500mAh kapacitású akkumulátort is beépítettek az eszközbe. Az érzékelőkhöz nincs szükség kábelekre, hiszen ezek is akkumulátorról működnek. Az alacsony fogyasztásnak köszönhetően akár egy évig is. A vezérlő pedig értesítést is tud nekünk küldeni, ha valamelyik érzékelőben túl alacsony lenne az akkumulátor feszültsége, hogy cserélni tudjuk azt.

_alfawise_pg_105.jpg

_alfawise_pg_105_7.jpg

A riasztás történhet manuálisan a vezérlőről vagy telefonról is, de lehetőségünk van automatikus vezérlésre. Ilyenkor megadhatjuk, hogy este mikor kapcsoljon be és reggel mikor kapcsolja ki a riasztást. Az Alfawise PG – 105 modellhez egyszerre akár 100 érzékelő csatlakoztatható, és vásárolhatunk hozzá akár

Az Alfawise PG – 105 riasztó most 20$-ral csökkent az ára, így 69.99$-ba, azaz mintegy 19500 forintba kerül, ami nem is sok, ha a biztonságunkról van szó! Az EU Express szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg!

Az Alfawise PG – 105 riasztót itt találod meg

 

_______________________________________________

 

Csak 5$ a Basues elosztója, de sokszor nagy segítség lehet a hétköznapokban!

 baseus_8.jpg

A Baseus elosztóját szabványos USB és USB Type-C csatlakozóvéggel is választhatod. Három USB2.0 és egy USB3.0 porttal is rendelkezik. Ha pedig egy merevlemezt is hozzá szeretnél csatlakoztatni, akkor ahhoz, hogy elegendő mennyiségű energiát adjon le a portján keresztül, ellátták egy oldalsó MicroUSB porttal is, ahonnan egy plusz kábelt csatlakoztatva képes meghajtani egy merevlemezt is.

baseus_6.jpg

baseus_10.jpg

A 40 gramm tömegű, kör alakú elosztó a talpánál egy kör alakú világtást is kapott, amivel a sötétben is észrevesszük majd. A kis elosztó fekete és fehér színben is elérhető a két csatlakozótípus egyikével, és csak 4.69$-ba kerül.

A Baseus USB elosztóját itt találod meg

 

_________________________________________________ 

 

LOKMAT L29 4G AMOLED kijelzős Androidos okosóra!

 

1_6_1.jpg

A LOKMAT viszonylag új gyártó a piacon, de ennek előnye is van, mégpedig az, hogy az Android 7.1 rendszert futtató okosórája egész alacsony áron beszerezhető!

1_8_1.jpg

A LOKMAT L29rában egy 1.39 colos AMOLED 400 x 400 pixel felbontású kijelzőről olvashatjuk le a főbb adatokat. Az Android 7.1 rendszert futtató óra SIM kártya támogatással is rendelkezik, amivel elérhető a 2G és 3G és még a hazai B20-as 4G hálózat is! A 80 gramm súlyú óra még IP67-es tanúsítványt is kapott, tehát még fürdeni is magunkkal vihetjük. Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a telefonunkhoz és még GPS a modul is bekerült az órába! Az akkumulátora is méretes egy órához képest, egy 580 mAh kapacitású telep került bele.

1_5_1.jpg

1_7_1.jpg

A belső tárhely mérete 16GB, a rendszer meghajtásáért pedig a MediaTek MTK6739 felel. Azért emellett a tény mellet nem mehetünk el csak úgy szó nélkül. Hiszen az MTK6739 több tucat mobiltelefonban helyet kapott. Az 1.3 GHz-re képes négymagos processzor így kellő teljesítményt fog nyújtani a mindennapok során. Memóriából 2GB-ot kapunk és ellátták Bluetooth, Wifi, GPS kapcsolattal is a B20-at is támogató SIM mellett. Konkurenciája lehet a Kospet Brave okosóra, amiben szintén 2GB/16GB kapott helyet, de nem AMOLED kijelzőt kapott és az Android verziója is régebbi, de cserébe 98.99$-ba kerüll

1_9_1.jpg

A LOKMAT L29 4G okosóra 127$-ba kerül, amihez választhatjuk a TomTop által ajánlott Duty Free Shipping szállítást, amivel áfa és vámmentesen rendelhetjük meg

 

__________________________________________________

 

Xiaomi Tonfon USB portról tölthető elektromos csavarozó

 xiaomi_tonfon_1.jpg

Sokszor jól jöhet egy elektromos csavarozó, mint amikor összeszerelnénk az új konyhaszekrényünket. De nagyon sokan tudjuk, hogy a körülbelül 50 csavar behajtása sokkal könnyebb egy kis elektromos szerkezettel, mint kézzel elvégezni a ránk hárult feladatot.

xiaomi_tonfon_4.jpg

A Xiaomi Tonfon kisméretű elektromos csavarozóját USB porton keresztül tölthetjük fel, és 30 perc folyamatos használatot tesz lehetővé az 1500mAh kapacitású akkumulátor. A műanyag és gumiborítású ház megvédi, ha leejtenénk. Mágneses foglalattal rendelkezik, így nem esnek ki belőle a cserélhető fejek, amiket kapunk a csavarozó mellé.

Előre egy kis LED lámpát is felszereltek, hogy sötétben is lássuk, hol is lesz dolgunk és természetesen a forgás irányát is megváltoztathatjuk.

A Xiaomi Tonfon a HC1NOWFFBP kóddal 32.99$-ba kerül, amit itt vásárolhatsz meg

 

 ___________________________________________

 

A FIIDO D2 elektromos kerékpárt plusz költségek nélkül, európai raktárból rendelhetjük meg!

fiido_d2_8.jpg

A FIIDO az olcsó elektromos kerékpárok piacát célozta meg, Több modellel is rendelkeznek, amik teljesítménytől függően a D1 kerékpártól a D3 elektromos kerékpárig bezárólag, a 399$-os ártól egészen 599$-os árig megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb modellt.

fiido_d2_5.jpg

A FIIDO D2 a kategória közepén helyezkedik el, amit szerencsére most németországi raktárból rendelhetünk meg, így nem kell plusz költséggel számolnunk. A D2 súlya normál kerékpáros szemmel soknak tűnhet, de ez nem egy normál kerékpár. A 19 kilogrammos önsúly egy részét a 250W teljesítményű elektromos motor és a 7.8Ah kapacitású akkumulátor teszi ki.

fiido_d2_2.jpg

Az alumíniumból készült vázat még össze is csukhatjuk, így könnyebben felszállhatunk vele a tömegközlekedési járművekre vagy a kár berakhatjuk az autó csomagtartójába is, ha nyaralás alkalmával magunkkal szeretnénk vinni.

fiido_d2.jpg

A FIIDO D2 kerékpár két módban használhatjuk. Tisztán elektromos hajtással a terheléstől és az útviszonyoktól függően 20-35 kilométert tehetünk meg vele. Kombinált módban, ahol a lábbal való hajtást egészíti ki az elektromos motor, 40-50 kilométert tehetünk meg egy feltöltéssel, a maximális sebességünk pedig 25km/h lehet.

fiido_d2_7.jpg

fiido_d2_4.jpg

A kerékpár terhelhetősége 120kg. A kormányon található kezelőszerveken kívül még mobiltelefontartóval is ellátták, amin még egy USB port is helyet kapott. Ezáltal kerékpározás közben, a bicikli akkumulátora még a telefonunkat is töltheti. Elöl és hátul is tárcsafékkel látták el a 16 colos kerekeket, és előre és hátra is beépített lámpákat is kapunk. Hátulra pedig még egy teleszkópot is felszereltek. Kinyitva 130 x 40 x 110, összecsukva pedig 75 x 35 x 65 centiméteres méretekkel rendelkezik.

A FIIDO D2 elektromos kerékpár európai raktárból 559$-ért, azaz 157.000 forintért rendelhető meg

 

________________________________________________

 

S320 a legolcsóbb robotporszívó!

s320_smart_vacuum_cleaning_robot_4.jpg

Valóban a legolcsóbb robotporszívó címért szállhat harca a 80$-os kis masina, ami a legolcsóbbak között versenyez. Az európai szabványú töltőcsatlakozóval felszerelt gép 27.00 x 27.00 x 7.60 centiméteres méretekkel rendelkezik. Hiába az alacsony ár, minden megvan benne, amit tudnia kell!

s320_smart_vacuum_cleaning_robot.jpg

Egy 1500mAh kapacitású akkumulátorral szerelték fel, ami 90 perc takarítási időre elegendő. Két oldalsó forgó kefével is ellátták, hogy a szívónyíláshoz seperjék a port és piszkot. Egy alul található közelségérzékelő szenzorral is felszerelték, hogy le ne essen a lépcsőnk széléről. A portartálya 300ml kapacitású, ami ha megtelt szennyeződéssel, egy mozdulattal kiönthetjük belőle azt.

s320_smart_vacuum_cleaning_robot_1.jpg

A porszívó ugyan nem rendelkezik víztartállyal, de a mellékelt mikro szálas felmosót az aljára helyezhetjük fel, ha azt előtte benedvesítjük, így fel is törölhetjük vele a padlót.

Az S320 robotporszívó 80$-ba, azaz 22000 forintba kerül, amit itt találsz meg, az EU priority Line szállítással pedig áfa és vámmentesen rendelheted meg

 

 ___________________________________________

 

Nem kell külön töltőket használnunk az eszközeinkhez a Koogeek elosztójával! - Négy USB port és négy aljzat egy hosszabítón

_1_eredmeny52018_10_01_18-22-53_1.jpg

A kínai gyártókkal sokszor az szokott lenni a legnagyobb gond, hogy saját piacra terveznek és készítenek eszközöket. Ezért a halandó európai fogyasztó sokszor kénytelen ilyenkor egy átalakítóhoz nyúlni, hogy az adott telefon töltőt, hálózati csatlakozót használni tudjuk.

A Koogeek ezzel szemben egy olyan hosszabbítót készített, ami EU szabványú, négy fogyasztót köthetünk rá és ellátták négy darab USB porttal is! Így könnyen elkerülhető az adapterek és a kábelek háborúja! Mindezt megfejelték még egy WiFi egységgel is, így akár irányíthatóvá is válik a hálózati hosszabbítónk!

_1_eredmeny62018_10_01_18-20-59.jpg

Az 1.8 méteres kábellel szerelt 240V, 50 / 60Hz, 10A max. hosszabbítót négy aljzattal látták el, emellett pedig négy USB port is helyet kapott rajta, amelyen keresztül az eszközeinket tölthetjük fel. USB portjain keresztül maximálisan 2.4A leadásra képes. Túlfeszültség, túlmelegedés elleni védelemmel is ellátott hosszabbító képes felismeri az USB portra csatlakoztatott eszköz energiaigényét és annak megfelelő erősségű áramot ad le.

_1_eredmeny12018_10_01_18-21-04.jpg

 Az elosztót Wi-Fi modullal is ellátták, így okostelefonunkkal vezérelhetjük vagy állíthatunk be időzített működést a Koogeek Life app segítségével, amit iOS és Android rendszerű telefonunkra tölthetünk le, és ami kompatibilis a Google Asszisztensével is.

_1_eredmeny32018_10_01_18-22-51.jpg

_1_eredmeny42018_10_01_18-22-48.jpg

A 27,99$-os árával számtalan elektromos védelemmel és USB porttal szerelték fel az okos konnektort, amit még mobiltelefonnal is vezérelhetünk!

A Koogeek okos konnektort itt találod

 

 

Xiaomi Redmi Note 6 Pro teszt - A középkategóriában az elsők között

xiaomi_redmi_note_6_pro_3_2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3314690274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása