Levegőminőség mérővel kombinált páratartalom és hőmérséklet szenzor a KKMOON-tól!

2019. március 17. 10:59 - nezdmitrendelszblog

s320_smart_vacuum_cleaning_robot_3.jpg

A KKMOON érzékelő a lakás hőmérséklete és páratartalma mellett, a levegő légszennyezettségét is kijelzi.

A Xiaomi Air Purifier 2 levegőtisztító óta tudom, hogy a 100 mikron méretű részecskéket, azaz az egy tized milliméter nagyságú apró szennyeződések már könnyedén szállnak a levegőben, így be tudjuk lélegezni őket, de ezek még túl nagyon ahhoz, hogy komolyabb gondot okozzanak. Megtapadnak az orrüregben, a nyálkahártyákon, és ha kifújjuk az orrunkat, akkor főként ezeket az apró oda nem illő szennyeződéseket távolítjuk el. A baj akkor kezdődik, ha nem 100 mikronos szemcsékről beszélünk, hanem 10 vagy 2.5 mikron méretű részecskékről. A 4 mikron alatti méretűek már bejutnak a tüdőbe is, a 2.5 mikron méretűek viszont nem csak, hogy bejutnak, de nehezen is ürülnek ki onnan.

s320_smart_vacuum_cleaning_robot_4_1.jpg

s320_smart_vacuum_cleaning_robot_5.jpg

Az 5V/1A áramfelvételű KKMOON szenzor beépített 600mAh kapacitású akkumulátorral is rendelkezik, így kültéren is használhatjuk, ha kíváncsiak lennénk a levegő szennyezettségére.

A KKMOON levegőminőség érzékelője 58.69$-ba kerül

Szólj hozzá!
Címkék: tech kkmoon

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2514694056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása