Kihívója akadt a 48 megapixeles Xiaomi Redmi Note 7-nek! Itt az UMIDIGI S3 Pro!

2019. március 21. 14:31 - nezdmitrendelszblog

umidigi_s3_pro_10.jpg

Egyre jobb és jobb készülékeket mutat be az UMIDIGI. Úgy látszik, szépen lassan kezdik felvenni a fonalat, hiszen már az UMIDIGI A3 Pro is elég vásárlócsalogató a 90$-os árcédulájával. Hiszen a 25000 forintba kerülő mobiltelefonban helyet kapott egy notch-os kijelző, négy magos processzor, 3GB memória és az Android 8.1-es rendszer. Ami így valóban egy jó kis ár/érték aránnyal megáldott modellé avanzsálja.

umidigi_s3_pro_7.jpg

Most más vizekre evezett az UMIDIGI, amit főként a MediaTek processzorgyártónak köszönhet, hiszen az ázsiai chipgyártó Helio P70 CPU-ját kaphatta meg az UMIDIGI S3 Pro. De nem csak ez az egyetlen húzóereje, hiszen 6GB memóriát, 128GB tárhelyet, Android 9 rendszert, egy méretes 5150mAh kapacitású akkumulátort és a Redmi 7 mobilból ismerős 48 megapixeles kamerát kapott, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

umidigi_s3_pro_5.jpg

A noccs sziget helyett már a modernebb csepp alakú kis kamera és szenzorsziget lóg bele a méretes 6.3 colos LTPS kijelzőbe, ami 2340 x 1080 pixel felbontással rendelkezik. Nem bízták a véletlenre és már csak azon kapjuk magunkat, hogy az UMIDIGI nem kispályás, hiszen az S3 Pro kerámia és fém borítást kapott.  

umidigi_s3_pro_8.jpg

A MediaTek Helio P70 rendszerchip adja a telefon sava-borsát. Az őj processzor az előd, P60 továbbfejlesztett változata, amely nagyobb sebességre képes kapcsolni, de emellett kevesebb energiával is beéri, mint a Helio P60. A 12nm-es gyártástechnológiával készült P70 négy 4x Cortex-A73 @ 2.1 GHz és 4x Cortex-A53 @ 2.0 GHz magot tartalmaz. A grafikai feladatokért a ARM Mali-G72 MP3 felel. Ha a nyers teljesítményre lennénk kíváncsiak, a külföldi oldalakon már felbukkant a Helio P70, ami az AnTuTu benchmark alkalmazásában 130.000 körüli pontszámot ért el, ami nem rossz teljesítmény a MediaTek részéről. A rendszermemória 6GB, míg a belső tárhely mérete 128GB, de még itt is lehetőség van microSD kártya behelyezésére a dualSIM tálcára.

umidigi_s3_pro_3.jpg

umidigi_s3_pro_2.jpg

A mobiltelefon természetesen támogatja a 800MHz-es LTE-t is, így vidéken is megfelelő lesz a lefedettség és a 4G kapcsolaton is száguldozhatunk. A Magyar nyelvvel is ellátott Android 9 rendszer módosítatlanul kerül a telefonra felesleges alkalmazások nélkül. Újdonság, hogy az előlapon egy 16 megapixeles kamera kapott helyet, de a hátlapi optika igazi csúcsragadozó. A 48 megapixeles f/1.7 SONY kamerát egy 12 megapixeles f/2.2 másodlagos lencse egészít ki, amivel a gyártói leírás szerint 2x optikai zoom is elérhető.

umidigi_s3_pro_9.jpg

umidigi_s3_pro_4_1.jpg

umidigi_s3_pro_1.jpg

Tényleg mindenben üt az UMIDIGI S3 Pro, mert NFC chippel is ellátták, az akkumulátora pedig 5150 mAh kapacitású, ami támogatja a 18W teljesítményű gyorstöltést is az USB Type-C porton keresztül. Emellett ellátták 3.5 milliméteres jack csatlakozóval is, hogy kedvenc fülhallgatónkat is használhassuk. A biztonságunkért a hátlapi ujjlenyomat olvasó és az arcfelismerő funkció felel. Az UMIDIGI S3 Pro az eddigi legjobb UMIDIGI mobiltelefon, ami ez EU Priority Line szállítással méghozzá áfa és vámmentesen rendelhetünk meg. Így a 279$-os ár felett nem kell plusz költséget fizetnünk.

Az UMIDIGI S3 Pro mobiltelefont itt találod meg

 

Természetesen itt van a Xiaomi Redmni Note 7 mobil is, ami már Magyar menüvel is rendelkezik, 4/64GB-os kiszerelésben 219$-os áron!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7414705410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása