Vezeték nélkül a lakás és az autó takarítása is könnyebb! - BlitzWolf BW-AR182 porszívó

2019. március 25. 08:54 - nezdmitrendelszblog

blitzwolf_bw-ar182.jpg

A kézi porszívók piacán kíván utat törni magának a BlitWolf. A Dibea és más gyártók mellett, a megbízható és minőségi termékeiről ismert gyártónak van helye a kategóriában. Főleg, hogy olyan képességekkel ruházták fel, ami igen csak megkönnyítheti a mindennapi takarítást.

BlitzWolf BW-AR182 porszívó

Hiába van egyre nagyobb piaca a robotporszívóknak, azért a jól bevált megoldással sok esetben nem tud felérni egy okos robot. A Blitzwolf BW-AR182 porszívó, ami a hosszabbító csöve nélkül igazán kisméretű. Másik nagy előnye, hogy 9Kpa szívóerővel képes megfejeli ezt a funkciót, így nem kell a vezetéket magunk után húznunk, át az egész szobán, vagy ki a kertbe az autóhoz. De a kis mérete ellenére majdnem egy normálméretű porszívó szívóerejét képes hozni.

blitzwolf_bw-ar182_1.jpg

A BlitzWolf a kategóriában tényleg nem kispályázik! A 9000Pa maximális szívóerő hangereje 70dB. Különböző fejeket és toldókat kapunk a termékhez. A hosszabbító csövekkel, fejjel is csak 3.2 kilogrammot nyom a BlitzWolf BW-AR182. A 2200mAh kapacitású akkumulátorával pedig teljesítménytől függően 20 vagy 35 percig használhatjuk. Minden féle kiegészítő nélkül is használhatjuk kézi porszívóként, így a súlya is jelentősen csökken, csak 1.4 kilogrammot nyom.

blitzwolf_bw-ar182_6.jpg

blitzwolf_bw-ar182_5.jpg

Ha feltesszük rá a plusz csövet és a legnagyobb méretű fejet, akkor már a padlót, szőnyeget is felporszívózhatjuk vele. Ebben különösen jó, hogy a fejbe egy forgó kefét és beépítettek, így a hajszálakat vagy a szőnyeg szálai közé ragadt apróbb piszok darabokat is kitisztíthatjuk onnan.

blitzwolf_bw-ar182_2.jpg

blitzwolf_bw-ar182_7.jpg

Kapuk mellé egy vékony fejet is, aminek a sarkoknál vehetjük majd használt, de mellékelnek hozzá egy kis kefével ellátott fejet is, amivel akár az ágy, matrac kiporszívózása, felfrissítése is könnyen elvégezhető. A porgyűjtő tartály 0.8L kapacitású, ami ha megtelt, egy mozdulattal kiönthetjük belőle a felszívott port, piszkot. A 86.99$-ba kerülő termék 24300 forintba kerül. De nagy könnyebbég, hogy nem foglal sok helyet, így ideális lehet nem csak idősebbeknek, akik nem szeretnének egy méretes porszívóval takarítani. De fiataloknak is ideálisabb, hiszen egy kis lakásban sem foglal el túl sok helyet. Az autó takarítása pedig még könnyebbé válik, hiszen nem kell a kábelekkel bajlódnunk. Főleg akkor, ha gyorsan, kis helyen szeretnénk kitakarítani, így az autó belső tere is könnyen kitisztítható.

blitzwolf_bw-ar182_8.jpg

blitzwolf_bw-ar182_3.jpg

A porszívó 86.99$-ba kerül, amit ha a kosárba raksz, az EU Prioirity Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8814714687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása