Elkezdődött a tavaszi ünneplés! Rengeteg Digoo terméket szerezhetünk be olcsóbban!

2019. március 29. 11:08 - nezdmitrendelszblog

digoo.jpg

A Digoo termékekről már sokszor írtunk. A gyártó az otthoni kiegészítőkben utazik az elektromos fogkefétől kezdve a vezeték nélküli csengőn és otthoni kamerán át a WiFi-s, mobiltelefonnal vezérelhető USB portos hosszabbítón keresztül. Egy közös ezekben a termékekben, hogy most mindenre jut egy kis kedvezmény!

A Digoo akciókat itt találod

Jó kis akciókat csíphetünk el, hiszen kiemelt helyen találjuk meg a Digoo DG-Mini8 mini otthoni, beltéri kameráját, ami éjjellátó és akár a baba megfigyelésére is használhatjuk, hiszen a képét a mobiltelefonunkról követhetjük.

2_89.jpg

Sok esetben a termék mellett a kedvezményre jogosító kódot is megtaláljuk, amit ha beírunk, miután a kosárba raktuk a terméket, akkor kedvezményt kapunk a végösszegből. A mai akciós csomag 03.29. és 03.30. között tart, de már megnézhetjük azt is milyen akciók lesznek a következő két etapban.

3_66.jpg

Vásárolhatunk zsákbamacskát és van egy Digoo Facebook játék is. Ebben a Digoo hivatalon Facebook oldalán csak kedvelnünk kommentelnünk kell a poszt alá. Minden nap 4 szerencsés ajándékot kap.

4_52.jpg

Külön megtalálhatjuk a Digoo otthoni vezeték nélküli eszközeit, amiben kamerákat, vezeték nélküli csengőket és otthoni riasztórendszert is találunk.

5_31.jpg

6_25.jpg

De vannak órák, hőmérséklet és páratartalom mérő szenzorok és időjárás állomások is. Illetve itt megtalálhatjuk a fürdőszobai kiegészítőket is, ahol elektromos fogkeféket, UV fényes fogkefe fertőtlenítőt, szájzuhanyt, WC világítást is találunk. Egyszóval megéri körülnézni nem csak ma, hanem az elkövetkező pár napban is, hiszen frissülni fognak az akciós termékek.

A Digoo akciókat itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech digoo

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2314726137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása