Még több minden, még alacsonyabb áron, ha egy kezdő fotóstúdió felszerelésre van szükséged

2019. április 03. 18:41 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_redmi_note_6_pro_2_1.jpg

 

A legtöbb kiegészítővel a legalacsonyabb áron! Ha eddig úgy érezted, hogy a korábbi fotós összeállításból még mindig hiányzott valami, a mostani összeállítás már biztosan tetszeni fog.

A legújabb összeállításban már több hátteret és több lámpát kapunk, ami még most is az európai raktárból rendelhető meg, tehát nem kell plusz költséggel számolnunk áfa és vám tekintetében. Ezen kívül az európai raktárnak köszönhetően még hamarabb is kiszállítják a terméket!

 

xiaomi_redmi_note_6_pro_1_1.jpg

xiaomi_redmi_note_6_pro.jpg

2 x 3 méteres állvány és a hozzá tartozó hátterek. Foglalatok a LED égőkhöz, amelyet az EU opcióval választhatunk. Kapunk még négy darab állvány, a hozzá tartozó ernyőkkel és egy hordtáskát, amibe mindent belerakhatunk. A komplett csomag súlya 11.5 kilogramm, a teljes szett pedig 84.99$-ba, azaz 24.200 forintba kerül, a szállításért európai raktárból pedig 8.15$-t kérnek.

A komplett szettet itt találod meg, amit németországi raktárból rendelhetünk meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech andoer

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1414737283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása