4K-s drón a megfizethető kategóriából! Itt a Hubsan H117S Zino

2019. április 05. 08:47 - nezdmitrendelszblog

hubsan_h117s_zino_6.jpg

4K fronton az etalon DJI Mavic Pro-nak nem sok kihívója akadt. Voltak próbálkozások, a Xiaomi is megmutatta mit tud ezen a fronton a Mi Drone gépével, majd nem is olyan régen egy újabb modellel borzolta a kedélyeket, a Xiaomi FIMI X8 SE személyében.

A Hubsan régi versenyző a megfizethető drónok piacán, de nagyon ők sem adtak hírt róla, hogy valami készülne a boszorkánykonyhában. Pedig igen, a 4K felbontású Hubsan H117S Zino, ami a DJI Mavic Pro-nál látott módon összecsukható, hogy kisebb helyet foglaljon. És már itt is van, amihez nem tudunk nem beszerezni egy kis kedvezményt nektek, hogy olcsóbban le lehessen rá csapni. Így már 77.000 forinttól megvásárolhatóvá váil a 4K-s Hubsan H117S Zino drón!

hubsan_h117s_zino_8.jpg

A kinyitott állapotban 30.4 X 25.2 X 9 centiméteres méretekkel és 700 grammos súllyal rendelkező Hubsan Zino Ambarella A12 processzort használ, hogy a Sony IMX258 által látott képet feldolgozza. 4K felbontású videót rögzíthetünk mp4 formátumba. A lencse f/2.2 apertúrával és 89 fokos látószöggel rendelkezik. A 4K felbontású felvételeket 30 képkocka/másodperc sebességgel rögzíthetjük és nem maradt ki a 3 tengelyes gimbal sem, hogy remegésmentes felvételeket készíthessünk. A drónt nem látták el belső tárhellyel, így nem árt, ha beszerzünk egy nagy sebességre képes microSD memóriakártyát.

 

hubsan_h117s_zino_3.jpg

hubsan_h117s_zino.jpg

A drón 3000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Kiszereléstől függően megvásárolhatjuk egy, kettő és három akkumulátorral is, hogy később ne kelljen ezekre költenünk. Egyben olcsóbb megvásárolni a teljes szettet, mint később külön-külön beszerezni azokat. Feltöltött akkumulátorral maximálisan 23 percet képes a levegőben tölteni a Hubsan Zino. A távirányítója egy beépített 2600mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Az irányító 5.8GHz-es frekvencián továbbítja a videó jelet a telefonunkra, amit a távvezérlő aljára helyezhetünk be, hogy lássuk a drón által látott képet. A maximálisan megtehető távolság, amellyel még a videó jel is gond nélkül továbbítható, a gyári adatok szerint 1000 méter.

A Zino drónt ellátták GPS és Glonass műhold kapcsolattal is. Az sem baj, ha egy gyorsan mozgó tárgyat kell követnünk vele, hiszen maximálisan 60km/h végsebességre képes. Olyan funkciókkal is ellátták, mint az FPV mód, automata felszállás és automatikus visszatérés a kiindulópontra, de lehetőség van követő mód bekapcsolására is.

hubsan_h117s_zino_7.jpg

Kiegészítők Egy akkumulátorral táska nélkül Egy akkumulátor + táska Két akkumulátor + táska Három akkumulátor + táska
Drón x 1
Intelligens akkumulátor x 1  x 1 x 2 x 3
HT016 távirányító x 1
Propellerek (készlet) x 2 x 3 x 3 x 3
Propeller csavarok (készlet) x 2 x 3 x 3 x 3
Gimbal Protector x 1
Szerszám x 1
Hálózati adapter x 1
Töltő x 1
USB töltő a drón akkumulátorához x 1
USB töltő az akkumulátorhoz x 1
RC kábel (Lightning) x 1
RC kábel (standard Micro USB csatlakozó) x 1
RC kábel (USB Type-C csatlakozó) x 1
Használati utasítás x 1
Hubsan hord táska - x 1 x 1 x 1
Autós töltő - x 1 x 1 x 1

 

Szerencsére választhatunk a drón mellé hord táskát is, hogy óvjuk addig is, amíg nekiindulunk a következő repülésnek. A csomagban a rengeteg kiegészítő mellet kapunk még RC kábelt Lightning, USB Type-C és microUSB porttal is, hogy minden mobiltelefonnal használni tudjuk, ami nagyon nagy segítség a felhasználóknak a gyártó részéről. A Hubsan H117S Zino drónra kapott kuponnal, miden választható kiszerelés végösszegéből 100$ kedvezményt kapunk. Így már akár 269.99$-ért (76.900 forint) a miénk lehet az új 4K felbontású drón, de a teljes csomag három darab akkumulátorral is csak 359.99$-ba (102.500 forintba) kerül! Az EU Priority Line szállítás természetesen most is áfa és vámmentes!

A Hubsan H117S Zino drón itt találod meg a különböző akkumulátor csomagokkal

A 100$ kedvezményhez írd be a f7c8f3 kódot

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9114740701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása