Kicsit szemezgettünk, hogy a mai nap mit tennénk a kosarunkba

2019. április 24. 16:58 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_mi_9_se.jpg

Fejben már megint készítettünk egy virtuális bevásárlólistát, hogy miket zsákolnánk be, ha most egy adott összeg a rendelkezésünkre állna. Nem kellett sokat gondolkodni rajta, hiszen a mai felhozatalt nézve könnyű volt a dolgunk, hogy milyen termékekre csapnánk le!

 

A legolcsóbb LDS szenzoros robotporszívó a BlitzWolf BW-VC1

8f2b8444-7d80-4a5e-a3dc-f2eda2dcf650_1.gif

Egyértelmű, hogy ugrana a kosárba a BlitzWolf BW-VC1 robotporszívó, mert az LDS-nek köszönhetően pontosan meghatározza hol található akadály, hol van az asztal, a szék, az ágy a szobában. Ennek köszönhetően nem ész nélkül koppan le minden tárgyról és próbálja a szerinte legtöbb helyet bejárni, hanem a feltérképezett helyiség által képes beazonosítani hol járt már, és hol kell még takarítania. Ez több szempontból is előnyös, hiszen nem fog feleslegesen többször végigmenni egy területen, hanem csak azokat a pontokat járja be, amik még hátramaradtak. A jelenlegi kuponnal 66.000 forintért pedig No.1. termék, hiszen a Xiaomi Roborock S50-hez hasonló tudással rendelkező BlitzWolf, most nagyon olcsón kapható!

blitzwolf-bw-vc1_6-836x1024.jpg

A BlitzWolf BW-VC1 is az okos robotporszívók közé tartozik, azaz mobiltelefonos alkalmazást is kapunk hozzá, amivel WiFi-n keresztül vezérelhetjük, de takarítást indítását magáról a robotporszívóról is indíthatjuk. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a BlitzWolf BW-VC1 által feltérképezett képet lássuk a telefonunk kijelzőjén,. Így az ujjunkkal a kijelzőre egy virtuális falat is rajzolhatunk, hogy melyek azok a területek, ahová nem szeretnénk, ha bemenne a porszívó.

19a0b0b8-d3f4-48f1-b179-12c09d1b1c1a_1.gif

Természetesen különböző részeket is kijelölhetünk, hogy hol szeretnénk, hogy feltakarítson és beállíthatunk sémákat is, hogy ha elmentünk otthonról, kapcsoljon be és takarítson ki, mire hazaértünk. A két oldalsó kefével söpri a szívónyílása felé a port, piszkot, de ellátták egy alsó forgó kefével is, hogy a szőnyegünk szálai közül is képes legyen eltávolítani az oda nem illő dolgokat. Természetesen szenzorokkal is felszerelték, így még a lépcsőről sem fog leesni, ha a szélére ért. Az elülső ütközőjében is számos érzékelő kapott helyet. A portartálya 380ml kapacitású és HEPA szűrőt is kapott a porszívó.

blitzwolf_bw-vc1_8_1.jpg

A porszívó 346 x 34.6 x 9.7 centiméteres méretekkel rendelkezik és 3 kilogrammot nyom. Méretes 5200mAh kapacitású akkumulátort is kapott. Akár csak a Xiaomi takarítógépek, szívóereje pedig még a kínai gyártó termékeinél is nagyobb, 2200Pa szíverőre képes. Egy feltöltéssel 180 percet képes takarítani, ami egy körülbelül 280nm-es helyiség kitakarításának felel meg. Ha végzett a takarítással vagy az akkumulátora merülőfélben van, akkor automatikusan visszaáll a dokkolóra. Ha feltöltött, onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta.

A BlitzWolf BW-VC1 robotporszívó az iloveVC1 kuponnal a 66.000 forintba kerül! Szerencsére itt is elérhető az EU Priority Line szállítás, amivel áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a BlitzWolf robotporszívóját!

 

_________________________________________________

 

 Olcsóbb lett a Magyar menüvel is ellátott Xiaomi Mi9 SE

xiaomi-mi-9-se-4g-smartphone-1.jpg

indenből a legújabbat kapjuk, de kisebb méret és teljesítmény mellett. Ez a Xiaomi Mi 9SE! A nem olyan rég óta kapható felsőkategóriás Xiaomi MI 9 után szinte azonnal meg is jelent az olcsóbb, de a kategóriában rengeteg újdonsággal jelentkező Xiaomi Mi 9SE.xiaomi-mi-9-se-4g-smartphone-3.jpg

Aki nem szeretne nagy összeget költei a legújabb kínai csúcsmobilra, azok választhatják a nála olcsóbb SE modellt, amiben a legújabb Snapdragon 712 processzor kapott helyet és a telefonban megmaradt a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó is, így kevesebb anyagi ráfordítással is új technológiákkal gazdagodhatunk az új telefonnal!

xiaomi-mi-9-se-4g-smartphone-5.jpg

Az első és legszembetűnőbb különbség már a mobiltelefont kézbe fogva feltűnik, hiszen a Xiaomi Mi 9 6.39 colos kijelzője helyett a Mi 9 SE egy 5.97 colos, 1080 x 2340 pixel felbontású, de szintén Samsung AMOLED kijelzővel rendelkezik. Így a kijelző-előlap arány itt is 90.47%. A csepp alakú nocssal ellátott kijelzőnek köszönhetően egy normál 5.1 colos kijelzőjű telefon méreteivel rendelkezik a Mi 9SE, ami így 14.75 x 7.05 x 0.75 centiméretes dimenziókkal és csupán 155 grammos súllyal rendelkezik. Az előlapon egy 20 megapixeles kamera kapott helyet, ahogyan a nagy testvéren is.

xiaomi-mi-9-se-4g-smartphone-4.jpg

A hátlap alatt a legújabb közép-felső kategóriás lapka a Qualcomm Snapdragon 712 kapott benne helyet, ami 10 nanométeres gyártástechnológiával készül és nyolc magja maximálisan 2.3GHz-re képes! Az Adreno 616 grafikus gyorsítóval nem lehet rá panaszunk, hiszen az AnTuTu benchmarkban 187000 körüli pontszámot képes hozni. Tényleg szinte semmire sem lehet panaszunk, mert a 6GB memória mellé 64GB tárhely jár.

xiaomi-mi-9-se-4g-smartphone-10.jpg

A hátlapon itt is tripla kamerát kapunk 48.0MP + 13.0MP + 8.0 megapixeles szenzorokkal, egy telefotó, egy normál és egy nagylátószögű optikákkal. A Xiaomi nem aprózta el, meghagyta az infravörös vezérlőt és NFC is került a telefonba. Két nano SIM kártyát használhatunk és a Global verziónak köszönhetően a B20-as 4G LTE frekvenciát is támogatja. Az Android 9 rendszert pedig Magyar nyelvű menüvel is rendelkezik. Az akkumulátora 3070mAh kapacitású, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel és támogatja a 18W-os gyorstöltést is.

xiaomi-mi-9-se-4g-smartphone-6.jpg

xiaomi-mi-9-se-4g-smartphone-12.jpg

xiaomi-mi-9-se-4g-smartphone-14.jpg

A Banggood webáruházából a 5BGM9SE kóddal 309$-ért, azaz 88.800 forintért rendelhetjük meg, amihez választhatjuk az EU Priority Line áfa és vámmentes szállítási lehetőséget is.

A Mi9 SE mobiltelefont itt találod meg

 

_________________________________________________

 

Xiaomi Mi Air Purifier 2S légtisztító

alfawise_puluz_pu5022_fotosator_11.jpgValószínűleg hallottál már a Xiaomi légtisztítójáról, ha máshol nem, akkor tőlünk biztosan. Nem csak szót ejtettünk róla, hanem ki is próbáltuk a Xiaomi Mi Air Purifier 2 levegő tisztító berendezést, ami nagyon meggyőzött bennünket.

Most itt van a fejlettebb testvér a Xiaomi Mi Air Purifier 2S személyében, ami már egy OLED kijelzővel is büszkélkedhet, amin keresztül minden fontos adat leolvasható a levegőtisztaság mérésére is alkalmas eszköz megjelenítőjéről.

alfawise_puluz_pu5022_fotosator_8.jpg

Az eszközön ugyanúgy megtaláljuk az érzékelő szenzorokat, amik megállapítják a szálló por mennyiségéből, hogy mekkora a helyiség szennyezettsége. A légtisztító mérete 52 x 24 x 24 centiméter, így nem foglal nagy helyet. Egy óra alatt 310 m3 levegőt képes megmozgatni, az aktívszén-szűrő hatékonyan kiszűri ki a levegőből a por, pollen, stb.. 2.5 mikron méretnél nagyobb részecskéket.

alfawise_puluz_pu5022_fotosator_4.jpg

Több mód választható, így az egészen halk üzemmódtól kezdve választhatjuk a turbo fokozatot is, amivel már a korábban említett 310 m3 levegőt is képes megmozgatni egy óra alatt. A legnagyobb fokozaton is csak 29W a fogyasztása. A szűrőket természetesen cserélhetjük, ha elhasználódnak. Mobiltelefonos vezérléssel is ellátták, így a Mi Home alkalmazásba integrálva távolról is vezérelhetjük az eszközt és megtehetjük vele azt is, hogy ha vendégekkel térnénk haza, kapcsoljon és mozgassa meg a lakás levegőjét, hogy megszűrje, felfrissítse azt.

alfawise_puluz_pu5022_fotosator_9.jpg

A Xiaomi Mi Air Purifier 2S most a a0d41e kóddal 180.99$-ba (51.825 forintba) kerül. Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

_______________________________________

 

Az eddigi legalacsonyabb áron a Xiaomi Roborock S50 robotporszívó

A Xiaomi Roborock S50 5200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így akár egy maximálisan 250 négyzetméter alapterületű helyiséget is képes kitakarítani egy feltöltéssel. Az oldalsó kör seprűje mellett, a porszívó aljánál egy nagyméretű forgó kefe található, amivel a szőnyegünket tudjuk tisztán tartani, ebben segít a 2000Pa szívóerőre képes motor is. A mellékelt víztartályát is feltehetjük rá, így a felmosó fejjel, porszívózás után fel is törölhetjük vele a padlót.

y7920-1-f378-lgr6_1.jpg

y7920-1-f378-m3bx.jpg

Természetesen az előző generációból ismert mobiltelefonos vezérlés is megmaradt, ami még okosabb lett és fejlesztettek a szenzoros érzékelőkön is, így felismeri a szobát és a benne található tárgyakat, bútorokat és így tervezi meg a legideálisabb takarítási módot. Szerencsére nem kell minden takarítás után szűrőt vásárolnunk, hiszen azokat úgy alakították ki, hogy egyszerűen ki lehessen mosni. Intelligens eszköz révén a mobil applikáció méri a szűrő és a szenzorok elhasználódását és javaslatot tesz azok tisztítására, illetve a szűrő cseréjére.

y7920-1-f378-d19m_1.jpg

Lehetőség van manuális vezérlésre, állíthatunk időzítést is, így akkor is önállóan indul el takarítani, ha nem tartózkodunk otthon. A mobiltelefonos alkalmazás WiFi kapcsolaton keresztül kommunikál a porszívóval, de arra is lehetőségünk van, hogy a mobiltelefonunkra feltelepített Xiaomi Home alkalmazás segítségével mobilinterneten keresztül adjunk neki parancsot, ha épp vendégekkel térnénk haza és azt szeretnénk, hogy addig a Roborock S50 felporszívózza a lakást. A folyamat végén pedig automatikusan visszaáll a dokkolójára és feltölti magát.

y7920-1-f378-j8r0.jpg

A takarítás megtervezéséhez lehetőség van a porszívó lézeres rendszerének használatával, hogy felismerje a szobát és kirajzolja a helyiség, nagyobb tárgyak körvonalait az alkalmazásban. A Xiaomi Roborock S50 robotporszívó az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg 369.99$-os áron a b6c54b kóddal!

Xiaomi Roborock S50 robotporszívó

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7114784004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása