A nagy gyártók felköthetik a gatyájukat! Itt az ASUS Zenfone 6 a legújabb csúcsprocesszorral és forgatható kamerával!

2019. május 23. 16:02 - nezdmitrendelszblog

asus_zenfone_6_8.jpg

Körülbelül olyan árszintet képvisel az ASUS legújabb csúcsmodellje, mintha egy új Xiaomi csúcs mobiltelefon került volna a piacra. Nem megszokott egy olyan csúcskészüléknél az 549$-os ár, mint az ASUS-nál. És ezért a pénzért nem csak a legújabb csúcshardvert kapjuk, hanem egy olyan motorikusan forduló kamerát, amivel nem sok készólékben láthatunk.

asus_zenfone_6_2.jpg

Az ASUS Zenfone 6 mobiltelefont úgy késztették el, hogy teljesen száműzték a noccsot az előlapról. Így egy Gorilla Glass 6 üveg általi védelmet kapott a 6.4 colra nőtt, 2340 x 1080 pixel felbontású IPS megjelenítő. A 92%-os kijelző/előlap arányt úgy sikerült elérni, hogy a hátlapon található 48 megapixeles SONY IMX586 szenzor és a 13 megapixeles másodlagos kamera motorikusan forgatható. Így szelfi módban a hátlapról a telefon elejére fordul át. Ez természetesem azt is eredményezi, hogy a lehető legtökéletesebb minőségű szelfiket készíthetjük el. Ezzel a megoldással azt is elérhetővé tették, hogy 180 fokos szögben, bármilyen helyzetbe beállíthatjuk a kamerákat.

asus_zenfone_6_4.jpg

asus_zenfone_6_5.jpg

A teljesítményért a Qualcomm legfrissebb processzora, a Snapdragon 855 felel, ami már 7nm-es gyártástechnológiával készült és a nyolc Kyro 385 mag a jelenleg elérhető legnagyobb teljesítményt nyújtja, ami elérhető a piacon. Memóriából 6GB-ot kapunk, míg a belső tárhelyünk mérete 64GB-os. Szerencsére megmaradt a microSD kártyás bővítés lehetősége is, amire szükségünk is lehet, ha már ilyen jó szelfi fotókat és videókat is készíthetünk a mobiltelefonnal.

asus_zenfone_6_7.jpg

A Zenfone 6 majdnem mindenben tökéletes lett. Dupla SIM támogatást kapunk, ami támogatja az itthon is használt frekvenciákat, tehát a 4G sem akadály. Csúcskészülékhez friss rendszer dukál, így a legújabb Android 9 rendszert kapta meg a mobiltelefon. A hátlap alatt egy 5000mAh kapacitású telep teljesít szolgálatot, ami igen üdvözítő, hogy nem kell majd sűrűn a töltőt keresnünk a Zenfone 6 mellett.

asus_zenfone_6_6.jpg

Az ASUS legújabb csúcsmobilja 549$-ba kerül (161.500 forint), ami a GearBest webáruházból a Netherlands Registered(PDM) szállítással plusz költségek nélkül, áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2514848372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása