Heti szemezgető 123.

2019. május 25. 08:34 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_29.jpg

Újra főként az apró kiegészítőké a főszerep! Összeválogattuk a hét legjobb, legötletesebb termékeit!

 

 utorch_b01a_3.jpg

A UTORCH legújabb lámpája sokban hasonlít a Xiaomi termékére, nem hiába főként vele hasonlítja össze a gyártó legújabb termékét.

A B01A típusú modell egy WiFi modullal felvértezett, 360 fokban, azaz teljes körben világítani képes energiatakarékos LED lámpa. Számos funkciója révén nem csak az éjjeliszekrényen használható olvasáshoz, hanem a nappaliban vagy bármely másik helyiségben is használható, hiszen olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a 2000K / 3000K / 4000k színhőmérséklet választás és a 16 millió színben világítani képes beépített ledek, maximális fényereje 450Lm és még a fényerő is változtatható. Ezáltal nem csak meleg vagy hideg fehér fényt használhatunk, de lehetőség van különböző színek használatára is hangulatvilágítás gyanánt.

utorch_b01a_2.jpg

Még mobiltelefonos vezérléssel is ellátták, amivel könnyedén kiválaszthatjuk a különböző módokat, de a kár a telefonról is fel/le kapcsolhatjuk a lámpát. De természetesen magán a lámpán is kiválaszthatunk minden szükséges funkciót a tetején található kezelőszervek segítségével. A lámpa igazán keveset fogyaszt, mindössze 5W-al is beéri. Ennek megfelelően egy USB Type-C csatlakozóval látták el, így nem szükséges hozzá konnektor sem, akár még a számítógépről is működtethetjük.

utorch_b01a_1.jpg

utorch_b01a.jpg

A UTORCH B01A lámpa tökéletes választás, hogy feldobjuk vele a szoba hangulatát, és ahhoz képest nem is kerül sokba, hiszen 39.99$-ért mérik, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

 ___________________________________

 

 deerma_dx115c_4.jpeg

Deerma termékek sokszor előfordulnak a Xiaomi repertoárjában is. A jelenlegi porszívó egy olyan kisméretű takarító eszköz, ami kézi használatra is alkalmas, de az adapterével egy állóporszívóvá varázsolható.

deerma_dx115c_3.jpeg

A három rétegű szűrője HEPA filtert is kapott. Természetesen különböző fejekkel is használhatjuk, hogy beférjünk akár a legkisebb helyekre is. Portartálya 1.2L űrtartalmú, ez a kapacitás körülbelül egy 120nm-es lakás takarítására elegendő. A gyári adatok szerint 12Kpa szívóerővel rendelkezik, ami figyelemreméltó a kis méretét tekintve. Az összesen 2 kilogramm súlyú porszívó a hálózatról működtethető, a hazai 220V-os feszültségről is. Bővebb információt nem kaptunk a csatlakozó végéről, így elképzelhető, hogy be kell majd szereznünk hozzá egy átalakítót.

deerma_dx115c.jpeg

A Deerma DX115C porszívó 38.99$-ba kerül, ami az EU Pirority Line szállítással áfa és vámmentes

 

______________________________________

 

 

 

 LEGAOO M13-al egy Android 9 rendszerrel ellátott telefont kapunk, de a kategóriában kiemelkedő 4GB memória is dicséretére válik a készüléknek.

A 6.1 colos 19:9 képarányú megjelenítő IPS technológiát használ, felbontása 1280 x 600 pixel, melynek tetején bújik meg a csepp alakú kialakításban az 5 megapixeles előlapi kamera. A LEGAOO-nál gondoltak azokra is, akik két SIM kártyát szeretnének használni, így két NANO SIM foglalat került kialakításra a tálcán, amin az egyik szolgálatói kártya helyére egy microSD kártyát is behelyezhetünk, hogy megtoldjuk a 32GB belső tárhely méretét. Memóriából a kategóriában kiemelkedő módon 4GB áll a rendelkezésünkre, így a kedvezmény kóddal megvásárolható készülék remek választás lehet sokak számára.

Hardveres frontos a MediaTek MT6761A processzora bízták a számítási feladatokat, ami négy magjával maximálisan 2GHz-re képes. A telefon fedélzeten az Android 9 rendszer fut, amin természetesen megtalálható a Magyar nyelvű menü is, így nem fogunk hiányt szenvedni semmiben sem, hiszen a telefon még az idehaza használt B20-as hálózatot is támogatja. A hátlapon dupla kamera párost találunk, ami 8+2 megapixeles szenzorral rendelkezik. Alatta a biztonságos használatot hivatott ujjlenyomat olvasó található. Természetesen b/g/n 2.4 és 5GHz WiFi és Bluetooth 5.0 is megtalálható a készülékben és jó hír, hogy megmaradt a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is. Akkumulátora 3000mAh kapacitású, amihez EU szabványú töltőadapter is társul.

A LEAGOO M13 mobiltelefon 99.99$-ért vásárolható meg, az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen!

 

____________________________________________

 

 blitzwolf_bw-lt19.jpg

A gyártó legújabb lámpája 300Lm fényerősségre képes, a 3000K színhőmérséklete pedig kellemessé teszi az alacsony erősségű fényt éjszakai használatra.

blitzwolf_bw-lt19_1.jpg

02403d29-68ba-48c5-be31-74fa136f3c37.gif

A 13.9 x 13.9 x 12.8 centiméter méretű éjszakai lámpa gyémánt mintázatot kapott, aminek oldalán található az érintésérzékeny vezérlőgomb és a microUSB port, amivel feltölthetjük az 1200mAh kapacitású akkumulátorát, hogy bárhol használhassuk a lámpát. A 26 darab SMD2835 LED élettartama 50.000 óra, amelyek dimmelhetőek, azaz szabályozhatjuk a fényerősséget is.

A BlitzWolf® BW-LT19 éjszakai lámpa 15.55$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

___________________________________________ 

 

 xiaomi_3life_3a_2.jpg

A vezeték nélküli töltés nem újkeletű dolog, de a vezeték nélküli power bank már annál inkább. A Xiaomi 3Life ezt a két eszközt egyesíti, hiszen nem csak az íróasztalon használhatjuk a töltőt, hanem a bölcsőben található ovális alakú akkumulátor részt egy mozdulattal eltávolíthatjuk, így magunkkal vihetjük az 5000mAh kapacitású mobilis akkumulátort.

xiaomi_3life_3a_1.jpg

xiaomi_3life_3a.jpg

xiaomi_3life_3a_3.jpg

A töltő fehér és rózsaszín színekben érhető el, ami már az új USB Type-C porttal került ellátva. Természetesen egy apró LED is beépítésre került, amely jelzi a működést, de talán a legjobb dolog a termékben az eltávolítható 5000mAh kapacitású telep, ami csak 295 grammot nyom. Csak rá kell helyezzük a telefonunkat és máris elindul a kompatibilis telefonunkkal a töltés. Természetesen nem csak Android rendszerű telefonokkal kompatibilis, hanem Apple iPhone eszközökkel is használhatjuk, ami maximálisan 5V/3A teljesítmény leadásra képes power bank módban.

Xiaomi 3Life 3A vezeték nélküli töltőt és power bank 21.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

______________________________________

 

 xiaomi_1more_e1026bt_6.jpg

A Xiaomi már nem először mutat be fülhallgatót a 1More gyártóval karöltve. A számos reddot Design díjat nyert gyártó legújabb fülhallgatója már Bluetooth 5.0 technológiát használ, és ellátták LDS antennával is.

xiaomi_1more_e1026bt_4.jpg

A 101dB érzékenységű fülhallgató páros frekvenciatartománya 20-20KHz-ig terjed, impedancia 16 Ohm. támogatja a Qualcomm® aptX ™ Audio technológiát is és a magas minőségű AAC átvitelt is. A fülhallgatók felülete érintésérzékeny, és beépített mikrofont is kaptak, hogy a beszélgetéseinket is könnyedén lebonyolíthassuk általa. Az érintésérzékeny gombnak köszönhetően nem csak a hívások fogadására van lehetőségünk, hanem a zeneszámok elindítására, leállítására és léptetésükre is, ami sajnos nem került bele az általunk is kipróbált Xiaomi AirDots fülhallgatóba.

xiaomi_1more_e1026bt_1.jpg

Az új Xiaomi 1More E1026BT TWS fülhallgató 69.89$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2414856936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása