VOYO I8 Pro nem csak alacsony árat, de 11.6 colos kijelzőt is kapott

2019. június 05. 13:06 - nezdmitrendelszblog

voyo_i8_pro_3.jpg

A főként táblagépeiről ismert VOYO legújabb terméke az átlagosnál nagyobb megjelenítővel rendelkező kijelzővel rendelkezik.      

Az Android 8.0 rendszert futtató VOYO I8 Pro táblagép 11.6 colos IPS kijelzőt kapott, amelynek felbontása 1920 x 1200 pixel. A 28 x 17.6 x 0.85 centiméteres méretekkel rendelkező táblagép 510 grammot nyom. Minkét oldalán kapott hangszórót, hogy ha játszani vagy filmezni támad kedvünk azt a lehető legjobb minőségben élvezhessük.

voyo_i8_pro_5.jpg

voyo_i8_pro.jpg

A táblagép előlapi kamerája 0.3 megapixeles, amely elegendő lesz a Skype hívásokhoz. A hátlapi pedig 8 megapixel felbontású, így videós beszélgetésekhez és a legfontosabb pillanatok megörökítéséhez, ha a mobiltelefonunk pont nincs nálunk, épp elegendő. Kapott Bluetooth 4.0 modult, 2.4GHz-es WiFi-t is és két SIM kártya hely is megtalálható a tálcáján. Támogatja az idehaza is használt B20-at és ellátták GPS modullal is, így egy óriási méretű navigációs eszközként is használhatjuk.

voyo_i8_pro_6.jpg

A meghajtásáról a MediaTek Helio X27 (MT679) gondoskodik. Ez a processzor a gyártó középkategóriás CPU-ja. A tíz maggal rendelkező egység 2.3GHz-es sebességre képes. A grafikus gyorsító szerepét az ARM Mali-T880 MP4 tölti be, ami mellé nem kevesebb, mint 4GB memóriát kapott és a tárhely mérete 64GB. De akár egy 128GB-os microSD kártyával is megtoldhajtuk a belső tárhely méretét, hogy több órányi filmet is magunkkal vihessünk egy útra.

voyo_i8_pro_7.jpg

A töltésről és adatkommunikációról a modern USB Type-C port gondoskodik, amin keresztül feltölthetjük a 7000mAh kapacitású akkumulátorát is, de ezek mellett meghagyták a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót is, ha az ágyban szeretnénk videót nézni a kedvenc fülhallgatónkkal. Nem szállt el az árakkal a VOYO, így az I8 Pro táblagépe 159.99$-ba kerül, am az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A VOYO I8 Pro táblagépet itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech táblagép voyo

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3514879640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása