A Xiaomi Oclean X az a fogkefe, amelyhez hasonlót még soha nem láttunk!

2019. június 12. 10:01 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_oclean_x_header.jpg

Eddig szinte elképzelhetetlen volt, hogyan lehetne még tovább fejleszteni az okosfogkeféket, de a Xiaominak ez is sikerült. A Xiaomi Oclean X fogkefét, hogy emelje a tétet és ezzel mindenkit maga mögé utasítson, felszerelték egy apró érintőkijelzővel.

xiaomi_oclean_x_3.jpg

A külsőt nézve nem sok változás történt a Xiaomi Soocas X3 fogkeféjéhz képest. A fejlesztéseket nem csak a külsőségek adják, komoly újításokat is magában foglal a Xiaomi Oclean X.

Méretre maradt a Soocas X3-hoz hasonló átlagos külső, az Oclean X 24,35 x 24,35 x 2,44 centiméteres méretekkel rendelkezik és 99 grammot nyom. Egy modern fogkeféhez illően a töltés is újítást kapott. A csomagban kapunk egy falra is szerelhető tartót, de állítva is tölthetjük a fogkefét, ami mágnesesen tartja a fogkefét. Azaz csak bele kell helyeznünk a fogkefét a töltőbölcsőbe a töltés megkezdéséhez. A 800mAh kapacitású akkumulátorát 2 óra alatt feltölti, szemben a Soocas X3 fogkefémmel, aminél sajnos hatszor ennyi időre van szüksége.

xiaomi_oclean_x.jpg

Új rezgőmotort is kapott, így elérhető egy alacsony rezgésszámú tisztítás is az érzékenyebb fogakért és a tisztítási funkciók száma is növekedett, hiszen már 20 fajtából választhatunk. Természetesen megmaradtak a minőségi 3D DuPont sörték és a fejeket szintén bármikor cserélhetjük, ha elhasználódnának.

xiaomi_oclean_x_7.jpg

xiaomi_oclean_x_5.jpg

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően megmaradt a telefonos értesítés és használat ellenőrzése is, így a fogkefe képes jelezni nekünk, hogy mikor van szükség a fej cseréjére. A belsőt ellátták egy giroszkóppal is, ezáltal a fogkefe képes kielemezni a fogmosási szokásainkat is, hogy a lehető legalaposabb tisztítást végezzük.

xiaomi_oclean_x_1.jpg

A legnagyobb durranás kétség kívül az az érintőkijelző, amely nem csak kiváltja a funkciógombot, de ezen keresztül állíthatjuk be a különböző tisztítási metódusokat. A 0.96 colos megjelenítőt használva, akár egy okostelefonon, lapozó mozdulatokkal választhatjuk ki a különböző funkciókat. Az apró kijelző megjeleníti a tisztítás idejét és a giroszkópnak köszönhetően képes fogmosás közben kijelezni, hogy megfelelően tartjuk-e a fogkefét az alapos tisztításhoz. Ezt pontokkal is jutalmazza, hogy a még alaposabb tisztításra törekedhessünk.

xiaomi_oclean_x_2.jpg

Ahhoz képest, hogy mennyi újdonság került bele a Xiaomi Oclean X fogkefébe, nem kerül többe, mint amennyit a Xiaomi Soocas X3-ért kértek a megjelenéskor. A Xiaomi Oclean X 59.99$-ba (17.000 forintba) kerül, amihez most még egy ajándék tartalék fejet is kapunk a csomagban, amíg a készlet tart.

A kosárba téve a fogkefét, azonnal láthatjuk mellette az ajándék fejet, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

Támogasd az oldalt azzal, hogy ha Google Chrome böngészőt használsz, telepíted a támogatói plugint. Használd a kiegészítést a Google Chrome böngésződben, ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

A böngésző plugint itt találod meg

 

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7114890384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása