A legolcsóbb érintésvezérelt Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS fülhallgató

2019. június 18. 17:40 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_haylou_gt1_mini_4.jpg

A legkisebbek és legolcsóbban közé tartozik a Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS. A 20.9$-os termék mindössze 6.000 forintba kerül, de mindent tud, amit egy apró vezeték fülhallgatónak csak tudnia kell!

Mobiltelefonunkkal Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül kommunikál. Azaz nem csak telefonunkkal, hanem táblagépünkkel és laptopunkkal is használhatjuk. A vezeték nélküli technológia által a hatótávolság maximálisan 10 méter lehet.

xiaomi_haylou_gt1_mini_2.jpg

A fülhallgató IPX5 védettséggel rendelkezik és nem fizikai kapcsolóval, hanem érintésérzékeny felülettel látták el. Ezáltal a zeneszámokat, a fülhallgatót megérintve léptethetjük. A beépített visszajelző lednek köszönhetően értesítést kapunk a mobiltelefonunkról. A fülhallgatóba épített mikrofonnak köszönhetően lebonyolíthatjuk a fontosabb hívásokat is.

xiaomi_haylou_gt1_mini_6.jpg

A fülhallgatókba épített 43mAh kapacitású akkumulátor 1.5 óra alatt feltölthető és 3.5 óra működésre elegendő. A fülhallgatókat a mellékelt tárolódobozban tölthetjük fel, ami szintén egy beépített akkumulátort kapott. Így nem csak tárolhatjuk benne a füleseket, hanem tölthetjük is őket, ha nem használjuk azokat.

xiaomi_haylou_gt1_mini_3.jpg

xiaomi_haylou_gt1_mini_5.jpg

A Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS fülhallgató 20.79$-ba kerül, amit itt vásárolhatsz meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3114900594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása