Ezt is jól kipattintották: felhívja magára a figyelmet az új OUKITEL K12

2019. június 23. 13:30 - nezdmitrendelszblog

oukitel_k12_3.jpg

Az Oukitel mostanában nem nagyon hallatott magáról. Szép csendben hegesztgették az új „K” szériás modellt, a K10-et leváltó Oukitel K12 modellt. A széria a termetes méretéről és óriási kapacitásáról híres, amivel több napot is simán kihozhatunk.

Már az Oukitel K10 is egy mutatós darab volt a bőr hátlapjával, amit kis is próbáltunk. A K12 A Vertu mobilokat idézi a hátlapon megjelenő kamera és ujjlenyomat szigettel. A prémium megjelenés itt is adott. Az előző modellnél látott szögletes formát lekerekítettre cserélték és meghagyták a bőrrel borított hátlapot.

Kipróbáltuk az Oukitel K10 mobiltelefontOUKITEL K10

Méretét és külsejét tekintve a strapatelefonokat idézi, bár nem kapott sem víz, sem porállósági tanúsítványt. A készülék oldalai mégis műanyag és fém megerősítést kaptak. A megjelenítője méretes, 6.3 colos 19.5:9 képarányú és 1080 x 2340 pixel felbontású kijelzőt kapunk, ami az előlap 92.7 százalékát foglalja el.

OUKITEL K12_10

OUKITEL K12_12

A motorháztető alatt a MediaTek 12nm-en gyártott MTK6765 (Helio P35) processzor. A 8 magot tartalmazó processzor maximális órajele 2.3GHz, a grafikus feladatokat a PowerVR GE8320 végzi. Időtállóra tervezték a készüléket, így 6GB memóriát kapott, a belső tárhely mérete 64GB, de lehetőségünk van microSD kártya használatára is.

Az előlapra is és a hátlapra is 16 megapixeles kamera került. Míg az előlapon egy szenzor kapott helyet, addig a hátlapon a 16 megapixeles optikát egy 2 megapixeles, másodlagos kamera egészíti ki. A hátlapi fém pajzs részben, ami a Vertu mobilokból lehet ismerős, itt található meg az ujjlenyomat olvasó szenzor is, de ellátták arcfelismerő funkcióval is.

A WiFi támogatja az 5GHz-es frekvenciát is, kapunk Bluetooth-t, GPS-t és még NFC-t is. A Dual SIM kártyát kezelő telefon támogatja a B20-as frekvenciát is, tehát itthon is gond nélkül használhatjuk. A hátlap alatt egy óriási, 10.000mAh kapacitású telep található. Brutális teljesítményű töltővel látták el, ami 5V/6A, azaz 30W teljesítményre képes. Ezáltal az óriási telepet a gyártó adatai szerint 2 óra 20 perc alatt teljesen feltölthetjük. És ami a legfontosabb, hogy átlagos használat mellett 7 napig képes üzemelni egy feltöltéssel.

Új készülékként természetes, hogy a legújabb Android verzióval látták el, azaz az Android 9 Pie rendszer fut rajta, amin természetesen megtalálható a Magyar nyelvű menü is. Az új Oukitel K12 269.99$-ba kerül, ami a Netherlands Registered(PDM) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Az OUKITEL K12 mobiltelefont itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9914907600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása