Elephone Soldier - Katonásan helytáll

2019. július 22. 08:32 - nezdmitrendelszblog

1_88.jpgAz utóbbi időben eléggé belehúzott az Elephone. Megjelent a vékony kijelző kerettel rendelkező S8, majd a Samsung Edge készülékekből ismerős ívelt kijelzővel rendelkező OLED Elephone U Pro és a legújabb U2. Most pedig egy strapamobillal újítottak, az Elephone Soldier modellel, ami 2K felbontású kijelzőt kapott.

Az IP68-as védettséggel rendelkező fém ház mérete 155 x 78 x 13 milliméter, amelyben egy 5000mAh kapacitású telep bújik meg. Memóriából 4GB áll rendelkezésünkre, míg belső tárhelye 128GB-os, amit természetesen memóriakártyával tovább bővíthetünk, egészen 512GB-ig. Természetesen hibrid SIM tálcát kapott, azaz kár egyszerre két SIM kártyát is behelyezhetünk a telefonba. Támogatja a B20-as szabványt is, így ha a fővárostól messzire visz az utunk, akkor sem kell a lefedettség miatt aggódnunk.

_1_eredmeny72018_09_19_19-05-45.jpg 

A telefon előlapjára egy méretes, 16 megapixeles kamera került, a hátlapon pedig egy 21 megapixeles optika várja a fényképek készítését, ami mellett egy LED villanó is található. Egy kis különlegesség, hogy a hátlapi kamera alatt egy „S.O.S.” gomb is helyet kapott és természetesen ellátták elemlámpa funkcióval is.

_1_eredmeny82018_09_19_19-05-54.jpg

Rálát a GPS+AGPS+GLONASS műholdakra, kezeli a 2.4 és 5GHz-es WiFi hálózatokat és Bluetooth 4.1 kapcsolattal is felvértezték. A fedélzetén Android 8 rendszer fut, amin természetesen elérhető a magyar nyelv is.

Elephone soldier

Az Elephone Soldier a mai naptól vált elérhetővé a a Gearbest-en, mégpedig 189$-ért, amit a már jól ismert Netherlands Registered(PDM) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

____________________________________________

 

A legújabb! Xiaomi Huami Amazfit GTR

amazfit_gtr_header.jpg

Az utóbbi időben több órával is jelentkezett a Xiaomi partnerségébe tartozó Huami. Megjelent a Smartwatch 2 és a Verge Lite is. Utóbbi 90$-os áron kínál AMOLED kijelzőt és akár 20 napos működést. Az Amazfit GTR óra módban pedig, akár 74 napig is bírja! A 47mm-es verzió 1.39 colos kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 454 x 454 pixel. Nem transzflektív, hanem AMOLED kijelzővel rendelkezik. Az alumínium óratokhoz bőr szíjat kapunk, így az óra összsúlya 48 gramm.

amazfit_gtr_3.jpg

Az akkumulátora 420mAh kapacitású, amit a mágneses töltőjével láthatunk el energiával. Az üzemidőre nagyon odafigyeltek, így normál használat mellett 24 napot ígérnek. Ebbe beletartozik a folyamatos pulzusmérés, értesítések megjelenítése, egy kis testmozgás GPS használatával. De akár 74 napig is bírja az akkumulátor, ha csupán óraként használnánk az okosfunkciók mellőzésével. Folyamatos GPS kapcsolat és aktivitásmérés mellett pedig 40 órán át képes üzemelni a Huami Amazfit GTR.

Az órát ellátták fényérzékelővel, optikai pulzusmérő szenzorral, giroszkóppal, magnetométerrel és légnyomásmérővel is. Az eddigi 200$ körüli árak helyett a Gearbest most 149$-ért (44.000 forint) árulja az okosórát, ami a Netherlands Registered(PDM) szállítással áfa és vámmentes.

A Huami Amazfit GTR órát itt találod

 

_______________________________________________

 

Lenovo Z6 Lite - Nehéz rá nemet mondani

lenovo_z6_lite_6.jpgA Lenovo Z6 Lite International modell, azaz már az európai piacra készült. Ennek megfelelően már a B20-as, 800MHz-es hálózatot is támogatja, így a hazai 4G kapcsolattal sem lesz problémánk. A telefon meghajtásáért az a Qualcomm Snapdragon 710 processzor felel. A Snapdragon 710 processzor az AnTuTu benchmarkban 137.000 körüli pontszámra képes. Memóriából 4GB-ot kapunk, a belső tárhely mérete 64GB.

lenovo_z6_lite_5.jpg

lenovo_z6_lite_2.jpg

A 6.3 colos kijelző 2340 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik, felül helyezkedik el a szenzorsziget, amiben a 16 megapixeles előlapi kamera található meg. Kamerákból hátul sincs hiány, így 16+8+5 megapixeles kamera került a telefon hátlapjára.

lenovo_z6_lite_1.jpg

lenovo_z6_lite_4.jpg

A Lenovo Z6 Lite modellen megmaradt a 3.5 mm-es fülhallgató csatlakozó is, de emellett USB Type-C porttal is ellátták. A telefonba egy 4050mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet, így nem lesz gondunk az üzemidőre sem. A telefonon az új Android 9 rendszer fut, kapunk dupla SIM kártya támogatást, GPS, Glonass, Beidou helymeghatározást, 2.4/5GHz WiFi-t és Bluetooth 5.0 kapcsolatot is, és ezen kívül a telefon támogatja a Dolby Atmos-t is.

A Lenovo Z6 Lite még egy napig 179.99$-ba kerül, ami a Netherlands Registered(PDM) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

_____________________________________________ 

 

Zeblaze Thor 5 - Dual rendszerű okosóra

zeblaze_thor_5_header.jpg

Igazán figyelemre méltó tulajdonságokkal rendelkezik a Zeblaze THOR 5, ami a gyártó szerint túlszárnyalja a nála jóval drágább HUAWEI Watch 2 Pro okosórát is, és a specifikációkat elnézve valóban nem füllentenek.

zeblaze_thor_5.jpg

A legjobb grafikai megjelenítés érdekében egy AMOLED érintőkijelzőt kapott a THOR 5, ami 1.39 colos és az okosórákhoz mérten nem kevés, 454 x 454 pixeles felbontással rendelkezik. Sok Androidos óra a döcögős rendszerműködéséről ismert, ennek kiküszöbölésére a Zeblaze nem bízta a véletlenre a hardveres belsőt, így egy mobiltelefonokban is megtalálható MTK6739 processzort épített a THOR 5-be, ami négy magos és a takarékosabb energiafogyasztás érdekében 1.25GHz-en jár.

zeblaze_thor_5_5.jpg

Kifejezetten a hosszú üzemidő érdekében egy Nordic 52840 processzor is helyet kapott az órában. Ezáltal használhatjuk az erősebb processzort az Android 7.1.1 rendszerrel, de ha nincs szükségünk az okosfunkciókra és a hosszú üzemidő fontos, akkor átválthatjuk egy okoskarkötőkből már ismert energiatakarékos felületre, amit a Nordic energiatakarékos rendszerchipje hajt meg.

zeblaze_thor_5_4.jpg

Az Android rendszer mellé elkél a memória, így a THOR 5 2GB rendszermemóriát kapott, a belső tárhely mérete 16GB. Akkora, mint egy belépőszintű mobiltelefonban! Ha egy hosszú futás alkalmával nem vinnéd magaddal az okostelefonodat, de éppen szeretnél valamit fényképezni, jó hír, hogy a THOR 5 egy beépített 8 megapixeles kamerával is rendelkezik.

zeblaze_thor_5_6.jpg

Természetesen, ha sportolásról van szó, akkor is tökéletesen megállja a helyét, hiszen látja a GPS/GLONASS/BEIDOU műholdakat is, ellátták optikai pulzusmérő szenzorral és gyorsulásmérővel és lépésszámlálóval is. Lehetőségünk van nanoSIM kártyát is behelyezni az órába, ha arra lenne szükségünk és természetesen ellátták Bluetooth 4.0 és 2.4/5GHz-es WiFi-vel is. Így az Android vagy iOS rendszerű okostelefonunkkal is összepárosíthatjuk. A beépített 545mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik az üzemidőről, amit a mágnesesen csatlakoztatható kábellel tölthetünk fel, akár a számítógépünk USB portjáról is.

zeblaze_thor_5_7.jpg

Az ára egyértelműen a megfizethető kategóriában maradt, hiszen a kedvezmény kóddal 136$-ba kerül a termék, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

Kedvezmény kód: bgthor135

 

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1114973198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása