Alfawise C30 lézeres gravírozó - A legjobb saját készítésű ajándékokhoz!

2019. augusztus 08. 09:00 - nezdmitrendelszblog

alfawise_c30_6.jpg

A 3D nyomtatás után már nem újdonság, ahogyan az otthoni lézeres gravírozás sem. Ebben segíthet az Alfawise C30 nevű szerkezete, amivel papírra, bőrre, műanyagra és többek között még fára is gravírozhatunk. Így igazán egyedi ajándékokat is készíthetünk vele.

Akár otthon, pillanatok alatt készíthetünk kisebb ajándékokat ismerőseinknek a lézeres gravírozó segítségével. Viszonylag nagy, 45 x 40 centiméteres területen használhatjuk a lézerfejet, amivel keményfa, műanyag, bambusz, gumi, bőr és műanyagra (pl. mobiltelefon tok, ceruza, stb.) gravírozhatunk. Ezáltal akár egy mobiltelefon tok megjelenését is feldobhatunk egy általunk megtervezett mintával. Fontos azonban kiemelni, hogy nem képes üveg, fém, kő és kerámia anyagokra gravírozni.

alfawise_c30_2.jpg

Nem mondható nagynak, csupán 48 x 18 x 4 cm méretű. 2500mW lézer teljesítménnyel rendelkezik, a mellékelt szoftverrel kezelhetjük a jpg, bmp, svg, G-code fájlokat, a kívánt képek szövegek elkészítéséhez, ami Windows XP / 7 / 8 / 10 és Linux kompatibilis.

alfawise_c30_7.jpg

A hőtermelés visszaszorítása érdekében természetesen ventilátorral is felszerelték, hogy kordában tartsa a termelt hőt és egy védőszemüveget is kapunk mellé a csomagban. Az elektronikát egy védőpanel alá rejtették, így biztonságosabb a termék használata. A termék mellé természetesen EU kompatibilis adaptert mellékelnek, és a csomag tartalmaz minden szükséges kiegészítőt, USB kulcsot é a szereléshez szükséges kiegészítőket.

alfawise_c30_1.jpg

A jelenlegi akcióban 169.99$-ért (49.410 forintért) rendelhető meg az Alfawise C30 lézeres gravírozó, amit a kosárba téve az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5915000576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása