Leagoo S11 – Több jó tulajdonsága van, de ami fontos, a friss rendszer és az alacsony ár!

2019. augusztus 09. 17:06 - nezdmitrendelszblog

leagoo-s11_header.jpg

Azzal a kérdéssel is kezdhetnénk, hogy mi történt a Leagoo-val? A cikkből majd ti is látni fogjátok, hogy miért is tettük fel ezt a kérdést, hiszen egy olyan tulajdonságokkal megáldott mobiltelefont árulnak 26.500 forintért, hogy ennyi pénzért mindenki ilyen telefont akar majd magának!

A Leagoo S11 a noccsos vonalat követi. A 6.3 colos, tehát méretes kijelző HD+, 1520x720 pixeles felbontást kapott az IPS panel. A kijelző felett egy 8 megapixeles kamera bújik meg, hogy szelfizhessünk vele. A hátlapon 13+2 megapixeles kamerapáros kapott helyet LED villanóval, ami mellett az ujjlenyomat olvasó kapott helyet.

leagoo_s11_2.jpgleagoo_s11_5.jpg

Hardveresen a MediaTek Helip P22 (MT6762) dobog a műanyag házban. Nem egy erőgép, de ennyi pénzért ne is várjuk óriási teljesítményt. A 12 nanométeres processzor nyolc maggal rendelkezik, aminek maximális órajele 2.0GHz. A grafikus gyorsításért a PowerVR GE8320 felel. Üdvözítő és ezt nem sok hasonló modellben láthatjuk, hogy 4GB memóriát kapott az S11 és a belső tárhelyre sem lehet panaszunk, hiszen 64GB áll a rendelkezésünkre. Még microSD memóriakártyás bővítésre is lehetőségünk van, a dual SIM tálcának köszönhetően.

leagoo_s11.jpg

leagoo_s11_6.jpg

A telefont Bluetooth 5.0 és 2.4/5GHz-es WiFi-vel is ellátták. A pozitívumok sorát emeli, hogy támogatja a 800MHz-es hálózatot is, aza az itthon is használt B20-at, így száguldozhatunk a 4G hálózatokon és vidéken sem lesz gond a lefedettséggel. Ellátták GPS-szel is, a fedélzetén pedig az új Android 9 rendszer fut, amin természetesen még a Magyar nyelv is választható. A telefon akkumulátora 3.300mAh kapacitású, amit már a modern USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel a mellékelt EU szabványú 5V/2A teljesítményű töltővel. A csomagban még egy szilikon tokot is kapunk, hogy erre se legyen gondunk. A fekete és zöld színben választható Leagoo S11 az előrendelői akcióban még 89.99$-ért (26.500 forintért) vásárolhatjuk meg. A kosárba téve a terméket az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

leagoo_s11_4.jpg

Az olcsó  Leagoo S11 mobiltelefont itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1515002728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása