Heti szemezgető 136.

2019. augusztus 24. 07:52 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_42.jpg

Újra megpróbáltunk mindent belezsúfolni a legújabb válogatásba, hiszen olyan termékekkel találkozhatunk, mint a már sokak által ismert BlitzWolf okos mennyezeti lámpája, aminek fényerejét és színhőmérsékletét hangulatunktól függően szabályozhatjuk. De itt van a Xiaomi legújabb Type-C portos elemlámpája is, amit akár power bankként is használhatunk!

 

BlitzWolf BW-LT20 az okos mennyezeti lámpa

 d2f2ea93-9e79-4e0d-9d68-796142871840.jpg

A BlitzWolf BW-LT20 egy olyan remek ledes mennyezeti lámpa, amelynek fényerejét és színhőmérsékletét is szabályozhatjuk. Méghozzá a mai kor követelményének megfelelően okos módon, azaz a mobiltelefonunk segítségével.

A lámpa két változatban, fehér és csillagmintás verzióban kapható. A 34.5 centiméteres átmérővel rendelkező lámpa 24W-os, maximális fényereje 1800Lm. 24 darab SMD3030 LED adja a 2700-6500K fok közötti szabályozható fényerőt. Szerencsére nincs megszabva köztes érték, így a telefonos alkalmazásban egy csúszka segítségével magunk állíthatjuk be a megfelelő színhőmérsékletet.

dda6d796-8e99-495a-ab43-06514c9e95f5.jpg

A 120 fokos szögben világítani képes lámpának nem csak a színhőmérsékletét, hanem a fényerejét is szabályozhatjuk a telefonos alkalmazás segítségével. Attól sem kell tartanunk, hogy ha párunk nem lenne otthon, akinek a telefonjára lett beállítva a lámpa vezérlő szoftvere. Szerencsére a BlitzWolf erre is gondolt, így megoszthatjuk másokkal is az engedélyt egy csoport létrehozásával, így bárki hozzáférhet a lámpa vezérléshez, akit csak szeretnénk. Legyen az szülő, nagyszülő vagy a gyerekek.

68f8c88a-bcc9-45ab-9d33-e06f580bccf8.jpg

A BlitzWolf lámpája a kedvezmény kóddal nagyon olcsón vásárolható meg. Ilyen tudással, ezen az áron nem  sok hasonló lámpa a hazai piacon. A kedvezmény kóddal 25.99$-ba (~7.800 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

A BlitzWolf mennyezeti lámpát itt találod meg

Kedvezmény kód: BGBWLT20

 

______________________________________________

 

BW-BS0 Pro – Fotós állvány a BlitzWolf-tól!

 

blitzwolf-bw-bs0-pro.jpg

Kedvenc gyártónk megint egy új terméket mutatott be, ami a legfontosabb pillanatok megörökítésében lesz a segítségünkre. Használatával elfelejthetjük a bemozdult képeket és éjszakai is, hosszú záridővel fotózhatunk. Nem csak fényképezőgépekkel, de a kiegészítőnek köszönhetően a telefonnal fotózó hobbi fényképészek is kihasználhatják a funkcióit!  Az 1 kilogrammos tripod fotós állvány terhelhetősége 3 kilogramm, így egy nagyobb objektívvel felszerelt fényképezőgépet is ráhelyezhetünk az ¼ colos menetnek köszönhetően. Az állvány fekete színben kapható, összecsukva és a lábait összehajtva 52 centiméter magas. Kinyitva azonban ez a magasság egészen 150.5 centiméterig növelhető.

 

Extraként egy Bluetooth kioldót is kapunk hozzá, amivel a telefonunkkal maximálisan 10 méter távolságról is készíthetünk fotókat. Az ¼ colos menetnek köszönhetően videókamerát, fényképezőgépet, de akciókamerát is rászerelhetünk. A csomagban kapunk egy tartót is, amivel a maximum 85mm szelességgel rendelkező mobiltelefonunkat is behelyezhetjük. Az állványhoz egy táska is jár, hogy könnyebb legyen tárolni, magunkkal vinni.

A BW-BS0 Pro fotós állvány 37.99$-ba (11.300 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Kedvezmény kód: BGBS0Pro

 

______________________________________________

 

Gocomma WR11 – Az otthoni WiFi jelismétlő

 20190807114020_59343.jpg

A Gocomma WR11 az otthoni WiFi jelünk határát segíti kibővíteni a 2.4GHz-es frekvencián. Ez jól akkor jöhet jól, ha a házban, ahol lakunk, az emeleten már gyengének bizonyul a vezeték nélküli jel erőssége, esetleg.

1565580424874750.jpg

Az olcsó jelerősítő a 2.4GHz-es frekvencián 300Mbps sebességre képes, és támogatja a WPA-PSK / WPA2-PSK / WEP protokollokat is, hogy biztonságban tudhassuk a hálózatunkat. Két 10/100Mbps porttal is ellátták, a vezeték nélküli jeltovábbításért pedig két antenna felel.

A Gocomma WR11 jelerősítő 15.99$-ba (~4.750 forint) kerül

 

 ______________________________________________

 

Blitzwolf BW-VP1 Eljött az olcsó otthoni mozizás kora!

blitzwolf_bw-vp1_header.jpg

A Blitzwolf BW-VP1 projektorral akár 200 colos átmérőjű, azaz közel 510 centiméter átmérőjű képet is kivetíthetünk a falra az otthoni filmnézéshez vagy játékhoz. 1800 Lumen fényerősségre képes LCD technológiát használ. Támogatja a 4:3 és16:9 képarányt is, kontrasztaránya 2000:1. Az 1.1 kilogramm tömegű projektort ellátták AV bemenettel, ami mellett találunk egy 3.5mm-es audio kimenetet, erre ráköthetjük az erősítőnket is, de beépített hangszóróval is ellátták. Mellette találunk egy USB portot, amin keresztül képes közvetlenül lejátszani az mp4, mkv, mov, mpg videófájlokat is. Ezen kívül pedig kezeli az ismertebb kép és audio formátumokat is.

A HDMI bemenete 1080p felbontású videó jelet képes fogadni. Ezáltal akár egy külső lejátszót, de akár egy játékkonzolt is ráköthetünk a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón játszhassunk. Ezen kívül ellátták VGA bemenettel is, hogy a régebbi számítógépeket, laptopokat is ráköthessük egy prezentáció erejéig. A projektor maximális fogyasztása 110W, izzójának élettartama 50.000 óra. A csomagban kapunk egy távirányítót is a könnyebb használat érdekében. Természetesen EU csatlakozóval érkezik a termék, hogy ne kelljen semmilyen átalakítóval bajlódnunk.

A BlitzWolf BW-VP1 HD projektor jelenleg 78.99$-ba (23.500 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Kedvezmény kód BGBWNEW

 

 ______________________________________________

 

Xiaomi ZMI LPB02 – Elemlámpa és power bank egyben

 nevtelen_33.jpg

A Xiaomi ZMI LPB02 egy 5.000mAh kapacitással ellátott elemlámpa, abból a fajtából, amivel nem mindennap találkozunk. Az 500Lm fényereje sötétben akár 110 méterre is világít. Az új generáció tagja, így USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel az akkumulátorát.

tz_1.jpg

Támogatja a QC3.0 gyorstöltést, amit fel is használhatunk a különböző eszközeink töltésére, hiszen az 5000mAh kapacitású lámpa power bankként is használható. A teljes egészében alumínium borítást kapott lámpa IPX6 védettséggel is rendelkezik, hogy egy kiadós eső alatt se legyen baja.

A Xiaomi ZMI LPB02 elemlámpa jelenleg 21.99$-ba (~6.530 forintba) kerül

 

______________________________________________

 

Megérkezett a frissített Ziyoujiguang T18 elektromos kerékpár

 

e-bike_2.jpg

A kissé fura nevű Ziyoujiguang T18 egy könnyű, de mégis szilárd alumínium ötvözetből készült elektromos kerékpár, amely akár 120 kilogrammig terhelhető. Az elektromos motor 250 wattos, és akár 25 km/h sebességre képes, amivel 25-30 kilométert tudunk megtenni. Ami jó a Ziyoujiguang T18-ban, hogy nem csak elektromos üzemmódban, hanem normál kerékpárként használjuk. Így párunk sem mondhatja azt, hogy csak nyugodtan suhanunk az utakon, hanem lehetőség van normál kerékpárként is használni. Emellett pedig használhatjuk az elektromos hajtást kiegészítő funkcióként a tekerés mellett. Így nem fogunk majd olyan könnyen elfáradni, ha egy hosszú emelkedőn kell feltekernünk. Ha ebbe a módban használjuk, akkor 45-50 kilométer megtételére elegendő az akkukapacitás.

Ha már akkumulátorról van szó, a T18-ban egy 6AH kapacitású akkumulátor kapott helyet, amit 3-4 óra alatt teljesen feltölthetünk a mellékelt töltővel! A kerékpárt elöl és hátul is tárcsafékkel látták el, kerekei 12 colosak.  A lengéscsillapítás is szinte már alapkövetelmény és a kerékpár még és IP54 tanúsítvánnyal is rendelkezik. Elöl, hátul sárvédő, az ülésmagasság állítható. Leengedve és a kormányt lehajtva, akár az autó csomagtartójába is berakhatjuk. Nem lesz gondunk a világításra sem, hiszen hátulra és előre is kapott egy-egy lámpát, hogy éjszaka is jól lássanak minket a sötétben.

e-bike.jpg

 

A legjobb dolgot még nem mondtuk. Szerencsére elérhető a termék európai raktárból, így jóval gyorsabban érkezik meg hozzánk és nem kell külön plusz adókat fizetnünk rá. Így a Ziyoujiguang T18 389.99$-ba kerül, azaz 115.200 forintba a németországi raktárból!

Az elektromos kerékpárt itt találod meg

 

 ______________________________________________

 

ALLDOCUBE Kbook – Ultrabook 3K kijelzővel és 512GB SSD-vel

alldocube_kbook_header.jpg

Az ALLDOCUBE kimaxolta a hordozható kategóriát az ultrabook vonalon a megfizethetőséget tartva szem előtt. A Panasonic által szállított 13.5 colos megjelenítő felbontása nem kicsi, 3000 x 2000 pixel! Egy teljesen fém házba passzírozták bele az összes hardvert, aminek így a vastagsága csak 15.45 milliméter, súlya pedig 1.5 kilogramm lett.

A Windows 10 operációs rendszert futtató gép billentyűzete angol kiosztással rendelkezik, de szerencsére matricával ez magyarosítható. A gép lelkét az Intel Core M3-6Y30 adja, aminek testvérét mi is kipróbálhattuk a Teclast F6 Pro ultrabookban. A tesztünk alatt meg is előzte a korábban használt Intel Core i3-3217U processzort, amire a jelen alany processzora is képes. Így utazó gépként valóban nem kell attól tartanunk, hogy túlságosan lassú lenne, de itt mégicsak az üzemidő a legfontosabb. Egy feltöltéssel 6 óra működési idő hozható ki a laptopból. A Core M3-6Y30 csupán 4-6W-ot fogyaszt. A 14 nanométeren készült processzor két magos, négy szálas, aminek alap órajele 900MHz, de turbó módban ez egészen 2.2GHz-ig emelkedhet.

alldocube_kbook_4.jpgValószínűleg sokan nem számítottak volna egy ilyen árú ultrabookban arra, hogy tárhelyként egy 512GB-os M.2 SSD meghajtót kapunk, ami nem csak jó, hanem egyszerűen csodás hír. A memória kapacitása 8GB, így valószínűleg ez is jó darabig elég lesz minden alkalmazásunknak. Ahhoz, hogy gyors internetelérésünk legyen, nem csak 2.4GHz, hanem 5GHz-es WiFi-vel is ellátták, ami mellé még Bluetooth 4.0 kapcsolatot is kapunk. Csatlakozókból kapunk két darab USB3.0 portot, fülhallgató csatlakozót és egy USB Type-C portot is, amin keresztül egy átalakítóval megoldható a HDMI kimenet is.

alldocube_kbook_1.jpgalldocube_kbook_2.jpg

Ha most kellene az ultrabook kategóriából választanom, akkor biztos, hogy az ALLDOCUBE Kbook mellett tenném le a voksomat. Nagy és gyors SSD kapacitás, 8GB memória, 13.5 colos kijelző és az alumínium ház, ami a szemnek is kedves. Mindezt megspékelve, hogy kapunk egy 20$-ra jogosító kedvezmény kódot. Az első 100 vásárló még egy táskával is gazdagabb lesz, amiben nem kell féltenünk a laptopot.

Az ALLDOCUBE Kbook a kedvezmény kóddal 439.99$-ba (129.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Kedvezmény kód: GB-KBOOK

 

 ______________________________________________

 

Az európai piacra szánt Xiaomi Mi 9T Pro!

xiaomi_mi_9t_pro_header.jpg

A Redmi K20 Pro nemzetközi piacra szánt változatával tartozott már a Xiaomi. Jó hírünk van, hiszen megmaradt az AMOLED panel, aminek mérete 6.39 col, a felbontása pedig 2340 x 1080 pixel, ami ezen a méreten 403ppi-t jelent. Elfelejthetjük a nocssot, hiszen a Mi 9T kijelzője széltől szélig nyúlik, így az előlapi kamera motorikusan emelkedik ki a telefon felső oldaláról. Nem lehet majd panaszunk a szelfik minőségére, hiszen az előlapi szenzor f/2.2 rekeszértékkel rendelkezik, felbontása pedig 20 megapixel.

Felsőkategóriás modellként itt is megtaláljuk a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó szenzort, de van itt nekünk még arcfelismerő mód is. A Mi 9T Pro az AGPS, GPS, Galileo, GLONASS, Beidou műholdakat is kezeli, ellátták 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel, a Bluetooth verziószáma pedig 5.0. Ezen kívül itt a lehetőség, hogy egy érintéssel fizessünk, amiben az NFC lesz a szolgálatunkra. Csúcskategóriás ragadozóként a Qualcomm legfrissebb processzorát pakolták bele a Xiaomi Mi 9T Pro modellbe. A legújabb, legerősebb Qualcomm Snapdragon 855 processzor teljesít szolgálatot a készülékben, amely a 8 magos felépítésével maximálisan 2.84GHz-es órajelre képes, a grafikai feladatokért pedig az Adreno 640-re bízták a munkát. Memóriából 6 gigabájtot kapunk, míg a belső tárhely mérete 64 és 128GB lehet. Utólagos bővítésre nincs lehetőségünk, hiszen kimaradt a microSD kártyás opció. A SIM tálcán csak a két szolgáltatói kártya fér el, ami az európai piacra tervezve természetesen támogatja a hazai 4G hálózatokat is.

A kék, fekete és piros színben választható modell hátlapján a 48 megapixeles fő szenzort találjuk, ami egy 6 lencsetagból álló f/1.75 apertúrával rendelkező szenzor. Ezt egészíti ki egy 8 és egy 13 megapixeles optika is, amikkel elérhető a 2x optikai zoom is és lehetőségünk van szuperlassított 960fps felvételekre is. A telefon egy 4.000mAh kapacitású teleppel rendelkezik, amihez egy európai szabványú 18W teljesítményű gyorstöltő jár, ami USB Type-C porton látja el energiával a telefont. De ezen kívül a készülék támogatja a maximálisan 27W-os szupergyors töltést is!

A Xiaomi Mi 9T Pro a csúcskategóriát képviseli, de mégsem szálltak el az árakkal, amihez még az EU Priortiy Line áfa és vámmentes szállítás is jó hír.

A 6GB/64GB-os Xiaomi Mi 9T Pro 449$-ba (~133.000 forintba) kerül

Kedvezmény kód: BGM9TP64

A 6GB/128GB-os Xiaomi Mi 9T Pro 479$-ba (~141.600 forintba) kerül

Kedvezmény kód: BGM9TP128

 

 _________________________________________

 

Az új AMOLED kijelzős HONOR Band 5!

honor_band_5.jpg

A Band 5 csupán 22.7 grammot nyom a mérlegen, a kis akkumulátora 100mAh kapacitású, ami a gyártói adatok szerint használattól függően 6-14 napos használatra elegendő. A megjelenítő egy AMOLED panel, ami 240 x 120 pixeles felbontással rendelkezik. Az okoskarkötő Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik a telefonunkhoz. A segítségével képes hívás és üzenet mellett alkalmazásértesítésre is.

honor_band_5_2.jpg

Ellátták pulzusmérő szenzorral is, a HUAWEI TruSleep pedig az alvásunkat is képes figyelni és kielemezni azt a telefonos alkalmazás segítségével. 5 ATM vízállósággal rendelkezik, automatikusan felismeri az úszásunkat, rögzíti az úszás sebességét, a távolságot, az elégett kalóriát. Szerencsére alacsony árazást kapott, de a kedvezmény kóddal még ezen is csökkenthetünk. Így 27.89$-ba (~8.200 forintba) kerül a HONOR Band 5 okoskarkötő. A Duty Free Shipping szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A Honor Band 5 okoskarkötőt itt találod meg

Kedvezmény kód: WDHONOR5

 

 

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3515021442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása