Ulefone T2 – Középszerű egyéniség

2019. augusztus 24. 16:48 - nezdmitrendelszblog

ulefone_t2_header.jpg

A legújabb Ulefone T2, az amolyan kötelező középkategóriás szintet hozza, a hazai szolgáltatók kínálatához képest bővebb felszereltséggel, hiszen a 6GB memória és a 128GB tárhely még most sem sok gyártónál alapkövetelmény.

Az Ulefone T2 ezekre a felhasználóknak fontos tulajdonságokra ment rá, hogy a memória kapacitás által több alkalmazás is egyszerre futhasson. Na meg persze arra, hogy a kedvenc sorozatunk legújabb évada is bőven elférjen a méretes belső tárhelyen! És könnyebbé váljon a gyors fizetés az NFC használatával!

A T2 már-már a phablet kategóriában versenyez a 6.7 colos megjelenítőjével, amelynek felbontása 1080 x 2280 pixel. A minőségérzetet növeli, hogy a hátlapot is egy oldalain ívelt üveg borítja, az elő és hátlap közötti részt pedig fém tölti ki.

Tárhelynek nem leszünk hiányában, erről a 128GB kapacitás gondoskodik, de lehetőség van microSD memóriakártya használatára is, egészen 256GB-os méretig. A belső memória 6GB, így erre sem lehet panaszunk. Ezt a kapacitást sok közép-felsőkategóriás mobiltelefon is megirigyelné. A hardveres alapokat a MediaTek legújabb fejlesztése, a Helio P70 processzora adja. Ez a CPU 12 nanométeres gyártástechnológiával készül, nyolc magja maximálisan 2.5GHz-en jár. Az AnTuTu 7 benchmark programjában 150.000 körüli pontszámra képes.

Az Ulefone T2 készülékből az európai piacra szánt modell is készült, amiben B20-at is támogató modem került. Ezzel vidéken is megfelelő lesz a lefedettségünk és kihasználhatjuk a 4G kapcsolat előnyeit is. Két SIM kártyát képes kezelni vagy az egyik szolgáltatói kártya helyére helyezhetjük be a MicroSD memóriakártyát. Két mikrofonnal is ellátták, ami a beszélgetések közben segíti a külső zajok kiszűrését, hogy a hívott fél jobban halljon minket. A Bluetooth 4.2 kapcsolat mellett ellátták 2.4 és 5GHz-es hálózatot is támogató WiFi-vel. A pozícionálást pedig a GPS+GLONASS+BEIDOU műholdak segítik.

A gyártó egyelőre megmaradt a notchos formánál, így az előlapi szigeten egy 8 megapixeles kamerát találunk f/2.0 rekesztértékkel. A hátlapon egy 16+8 megapixeles optika kapott helyet, szintén f/2.0 rekesztértékkel. Nem csak hátlapi ujjlenyomat azonosítás, de az előlapi kamerának köszönhetően arcfelismerés is elérhető a mobiltelefonnal. Az üveg hátlap alatt egy 4.200mAh kapacitású akkumulátort találunk, amit a mellékelt EU szabványú 9V/2A teljesítményű töltővel láthatunk el energiával. Augusztus 31-ig a Banggood webáruháznak köszönhetően 269$-ért előrendelhető a készülék. A napi első 99 vásárló pedig egy kijelzővédő fóliát és egy tokot is kap a mobiltelefon mellé.

Az Ulefone T2 mobiltelefont az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelheted meg

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3615022890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása