Új termékek a Xiaomitól! Xiaomi Mijia Night Light 2 és más újdonságok!

2019. augusztus 26. 08:46 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_mijia_night_light_2_6.jpg

Emlékszem, amikor megjelent a Xiaomi mozgás és fényérzékelő lámpája, azonnal le is csaptam rá, hogy az elsők között lehessek, aki kipróbálja azt. Később megjelent a ráncfelvarrott modell, most pedig itt van a következő generáció, a Xiaomi Mijia Night Light 2!

A Xiaomi Mijia Night Light 2 teljesen más külsőt kapott, mint az előző verzió. A mágneses kialakításnak köszönhetően pedig lehetőségünk van arra is, hogy beállíthassuk a kívánt megvilágítási szöget. A tartókonzolt most is, mint ahogyan a korábbi modelleknél is, újra az M3 ragasztható felület tartja a helyén.

xiaomi_mijia_night_light_2_1.jpg

A mozgás és fényérzékelő szenzornak köszönhetően nappali fényviszonyok között nem kapcsol fel, így energiát takarít meg az éjszakai használathoz. 2800K színhőmérséklettel rendelkezik, a működéséhez 3 darab AA elemre lesz szükségünk. Akár a konyhában, fürdőszobában, de a nappaliban is használhatjuk, ha arra van szükségünk, hogy az éjszaka sötétjében kell valami automatikusan felkapcsolódó fényforrás a tájékozódáshoz. Felkapcsolás után, ha nem érzékel mozgást, 15 másodperc után automatikusan lekapcsol.

xiaomi_mijia_night_light_2_3.jpg

A Xiaomi Mijia Night Light 2 éjszakai mozgás és fényérzékelő lámpa az előrendelői akcióban az első vásárlóknak 11.99$-ért (3.560 forintért) vásárolható meg

 

 ____________________________________________

 

Xiaomi Yunmai okos ugrálókötél

 e4946cf9-9503-48b3-b6e1-0baf2185036d_1.jpg

A Xiaomi megint egy olyant terméket dobott a piacra, amiről nem gondoltuk volna, hogy valaha is megjelenik. Pedig a Xiaomi most elkészítette a gyakorlatok mérésére és az elégett kalória mérésére is alkalmas digitális ugrálókötelét, amivel az elért eredményeket az okostelefonunkon nézhetjük vissza.

35b23084-9d72-4465-ab35-5537ac110af2.jpg

A Yunmai okos ugrálókötél Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül csatlakozik az okostelefonunkhoz. Egy apró kijelzővel is ellátták, amivel megnézhetjük hány gyakorlatot végeztünk. A működéséhez egy apró akkumulátort építettek be a kijelző alá, a fogantyú részbe, amivel 2 óra töltést követően 150 napig használhatjuk azt. A 360 fokban mérni képes szenzor által pontos adatot kapunk vissza a tevékenységünkről, sőt még egy vibramotorral is ellátták a fogantyúját, hogy finomat jelezze az előre beállított elérni kívánt célt.

72faa589-02b6-4949-8f64-59a9335a8484.jpg

A Xiaomi Yunmai okos ugrálókötél 29.99$-ba (8.900 forintba) kerül az előrendelői akcióban, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

 

 ______________________________________________

 

Xiaomi ZMI LPB02 – Elemlámpa és power bank egyben

 nevtelen_33.jpg

A Xiaomi ZMI LPB02 egy 5.000mAh kapacitással ellátott elemlámpa, abból a fajtából, amivel nem mindennap találkozunk. Az 500Lm fényereje sötétben akár 110 méterre is világít. Az új generáció tagja, így USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel az akkumulátorát.

tz_1.jpg

Támogatja a QC3.0 gyorstöltést, amit fel is használhatunk a különböző eszközeink töltésére, hiszen az 5000mAh kapacitású lámpa power bankként is használható. A teljes egészében alumínium borítást kapott lámpa IPX6 védettséggel is rendelkezik, hogy egy kiadós eső alatt se legyen baja.

A Xiaomi ZMI LPB02 elemlámpa jelenleg 21.99$-ba (~6.530 forintba) kerül

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2115024628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása