A Huawei Band 4e okoskarkötő és olcsóbb lett a Honor Band 5 is!

2019. szeptember 02. 09:13 - nezdmitrendelszblog

huawei_band_4e_3.jpg

A monokróm kijelzővel rendelkező Huawei Band 4e csupán 13 grammot nyom a mérlegen, így észre sem fogjuk venni, ha rajtunk van.

huawei_band_4e_4.jpghuawei_band_4e.jpg

A kis akkumulátora 77mAh kapacitású, ami a gyártói adatok szerint használattól függően 14-20 napos használatra elegendő. A megjelenítő egy PMOLED panel, ami 88 x 48 pixeles felbontással rendelkezik. Az okoskarkötő Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik a telefonunkhoz. A segítségével képes hívás és üzenet mellett alkalmazásértesítésre is.

huawei_band_4e_1.jpg

huawei_band_4e_2.jpg

Ez az olcsó modell nem kapott pulzusmérő szenzort, de képes figyelni az alvásunkat és kielemezni azt a telefonos alkalmazás segítségével. 5 ATM vízállósággal rendelkezik és szerencsére alacsony árazást kapott, így jelenleg 23.99$-ba kerül az okoskarkötő.

 

Huawei Band 4e okoskarkötőt itt találod meg

 

Megvásárolható a színes AMOLED kijelzővel rendelkező A Honor Band 5 okoskarkötő is, ami most árcsökkentést kapott

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3415035670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása