Őrző-védő kis robot lett az R02!

2019. szeptember 09. 08:38 - nezdmitrendelszblog

amazfit_stratos_3_8.jpg

Az R02 névre hallgató kis robot valóban különleges lett. Segítségével akkor is körbejárhatjuk vele a házat, ha nem vagyunk otthon. És ez nem csak arra jó, hogy biztonságban tudjuk az otthonunkat, hanem, hogy megnézzük, mit csinál a házikedvencünk vagy esetleg a másik szobából ránézzünk a gyerkőcre.

amazfit_stratos_3_9.jpg

A kis robotot bármilyen irányba mozgathatjuk, előre, hátra, oldalra. Egy 360 fokban körbe forgatható kamerával rendelkezik, amivel egy szempillantás alatt körbe nézhetünk a házban. A kis robot valóban nem nevezhető nagynak, hiszen 15 x 17 x 22 centiméteres méretekkel rendelkezik. A telefonos alkalmazás és a WiFi kapcsolat segítségével valós időben láthatjuk, hogy mi történik az otthonukban. A töltéséről egy, a robotporszívóknál ismerős dokkoló gondoskodik, amire, ha a közelében van, automatikusan visszaáll, mielőtt az akkumulátorai lemerülnének.

amazfit_stratos_3_10.jpg

A kis robot 94.99$-ba került, amihez a TomTop a Duty Free Shipping szállítást javasolja

Szólj hozzá!
Címkék: tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4115052350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása