70mai Lite Midrive D08 a legújabb, kijelzővel ellátott Xiaomi autós kamera!

2019. szeptember 15. 19:17 - nezdmitrendelszblog

70mai_lite_midrive_d08_2.jpg

Tudásához képest egyáltalán nem drága az új 70mai Lite Midrive D08, hiszen a kijelző nélküli alapmodell is sok helyen csak 10$-ral kerül kevesebbe. Ehhez képes pedig egy 130 fokos látószöggel és FullHD felbontással rendelkező, éjjellátó autós kamerát kapunk, amit még egy 2 colos kijelzővel is elláttak!

Szerencsére ez a modell már nem csak a kínai piacra érkezett, hanem ellátták angol nyelvű menüvel is. A legjobb képminőségért a SONY IMX307 szenzor felel, ami egy MSC8336D típusú feldolgozó chipet kapott. Videót maximálisan 1920 x 1080 felbontással képes rögzíteni 30 képkocka/másodperc sebességgel.

Dátum és időbélyeggel is elláthatjuk a videókat, amiket mp4 formátumban rögzít. Maximálisan 64GB-os microSD memóriakártyát használhatunk, amennyiben ez megtelne, a régebbi felvételeket automatikusan felülírja. Egy 500mAh kapacitású akkumulátorral látták el, a működéshez a szivargyújtón keresztül, USB porttal szolgáltathatjuk hozzá a működéséhez szükséges energiát.

Giroszkóppal is ellátták, így például nagy fékezés után külön bélyeggel látja el a felvételeket, amiket lehetőség van zárolni is, hogy véletlenül se törlődjenek a memóriakártyáról az újabb felvételek írásakor. Még szivargyújtó adapterre sem lesz szükségünk, hiszen ezt is mellékelik a csomagban. Természetesen ellátták WiFi-vel is, amin keresztül a mobiltelefonunkkal is összekapcsolhatjuk. Meghagyták a bővítés lehetőségét, így külön megvásárolhatjuk hozzá a GPS vevőt is, amit a kamerához csatlakoztathatunk, így a pozícióinkat is képes rögzíteni a kamera.

A 70mai Lite Midrive D08 FullHD autós kamerához kedvezmény kódot is sikerült szereznünk, így 45.89$ helyett 39.01$-ba (11.750 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

Kedvezmény kód: BGAnniversary

A MiDrive D03 for 70mai GPS modul 18.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

A kijelző nélküli Xiaomi 70mai 1S FullHD autós kamera olcsóbb, 30.39$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Kedvezmény kód: BG991S

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7115093376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása