Egy új színfolt az olcsó strapamobilok között – Megjelent az Ulefone Armor 3W

2019. október 02. 08:34 - nezdmitrendelszblog

ulefone_armor_3w_header.jpg

Míg a gyártó Power szériája a hosszú üzemidővel rendelkező modelleket foglalja magában. Az Armor, a strapabíró vonalat követi. A legújabb, előrendelhető Armor W3 modell már 10.300mAh kapacitással és IP68/IP69 védettséggel rendelkezik, de emellett megtartotta a nagyvárosi imázsát is, hiszen a könnyű gyors, érintéses fizetéshez még NFC-vel is ellátták.

 

ulefone_armor_3w_5.jpg

 

Az új MediaTek Helio P70 processzor dolgozik a legújabb szériás Armor W3 mobiltelefonban. Így nem csak  a szélsőséges időjárást élhetjük túl vele, de megállja a helyét a mindennapi feladatok során is. Ezáltal egy igazán sokoldalú készülékkel van dolgunk.

A Helio P70 processzor nyolc magos, maximálisan 2.1GHz-es órajelre képes, a grafikai feladatokat a ARM Mali G72 MP3 GPU-ra bízták. Memóriából 6GB-ot kapunk, míg a belső tárhelyének mérete 64GB. Természetesen a SIM tálcának köszönhetően akár még egy 256GB méretű microSD memóriakártyát is használhatunk a két szolgáltatói kártya mellett.

 

ulefone_armor_3w_6.jpg

 

A fém és műanyag borítású, 16.4 x 7.9 x 1.8 centiméteres masszív ház mellett a kijelzőt a legújabb Gorilla Glass 5 üveg védi. Az 5.7 colos IPS megjelenítő felbontása 2160 x 1080 pixel. A telefon súlya igazán tekintélyt parancsoló, hiszen a mérlegen 364 grammot nyom. Az Ulefone Armor 3W nem a noccsos vonalat követi, így nincs belógó szenzor sziget, ami sokaknak jó hír lehet. Az előlapra egy 8 megapixeles kamerát helyeztek. Sokaknak feltűnhet a telefon front részén található rács minta, ami nem egyebet rejt, mint az elöl található dupla hangszóró párost.

 

ulefone_armor_3w_3.jpg

 

Az Ulefone Armor 3W természetesen NFC chipet is kapott, így elérhető általa a Google Pay szolgáltatás is. A telefon megkapta az IP68/IP69 tanúsítványt is, így akár a víz alatt is fotózhatunk, de emellett a készülék megfelel a MIL-STD-810G katonai sztenderdnek is. Kibírja az 1.2 méter magasságból történő esést és 30 percig akár még 1.5 méternyi vízmélységet is túlél. Az extrém időjárási körülmények sem okozhatnak neki gondot, ugyanis -20 és +60 Celsius foknak is ellenáll.

 

ulefone_armor_3w_11.jpg

ulefone_armor_3w_8.jpg

ulefone_armor_3w_4.jpg

 

Ismeri a Bluetooth V2.1+EDR, V3.0+HS, V4.1+HS és a 802.11a/b/g/n/ac, 2.4G+5G WiFi kapcsolatokat is. A navigációhoz a GPS+GLONASS+Beidou műholdakat használja. A telefont ellátták ujjlenyomat olvasóval, de akár használhatjuk az arcalapú feloldást is. A hátlapon egy 21 megapixeles kamera kapott helyet, ami LED villanót is kapott.

 

ulefone_armor_3w_9.jpg

 

A ház alá épített akkumulátor mérete 10.300mAh kapacitású, amit a mellékelt európai szabványú 18W teljesítményű gyorstöltővel tölthetünk fel. A méretes akkumulátor által még arra is lehetőség van, hogy a telefonból nyerjünk ki energiát, más eszközünk feltöltéséhez.

 

ulefone_armor_3w.jpg

ulefone_armor_3w_1.jpg

 

A legújabb Ulefone Armor 3W EU Version modell természetesen rendelkezik B20 támogatással és a legújabb Android 9 rendszert is magyar nyelven érhetjük el. Az Ulefone Armor 3W 239.99$-ba (74.000 forintba) kerül az előrendelői akcióban, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

Az Ulefone Armor 3W mobiltelefont itt találod meg

 

Legfrisebb tesztünkben az Ulefone Power 6 készüléket próbáltuk ki, ami 6350mAh kapacitással rendelkezik!

ulefone-power-6-header.jpg

 

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9715186160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása