A TomTop-nál nem sokkal drágább a Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS fülhallgató, mint amennyibe a normál verzió kerül

2019. október 11. 20:39 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_haylou_gt1_pro_2.jpg

A Xiaomi Haylou Bluetooth fülhallgatója után, amit mi is kipróbáltunk. Nem volt rossz, de most megjelent a GT1 Pro modell is, amit a TomTop áruházból. Az új modell pedig nem is kerül sokba, hiszen csak 22.99$.

xiaomi_haylou_gt1_pro_1.jpg

Megmaradt a Bluetooth 5.0 kapcsolat és az érintésérzékeny vezérlés is. A fülhallgatókat most is a töltőbölcsőben tölthetjük, ami 800mAh kapacitású akkumulátort kapott. A különbség a két fülhallgató között a megnövelt akkumulátor, hiszen a koárbbi modell csak 310mAh kapacitású teleppel rendelkezett. Ezáltal a GT1 Pro már 12 óra helyett 26 óra beszélgetési időt tesz lehetővé a megnövelt akkumulátorral. A másik újdonság, hogy immár négy LED jelzi az akkukapacitást, ami az előző verzión nem volt megtalálható. Ez jó hír, mert sokszor nagy segítség lehet, ha tudjuk, mikor kell újra feltölteni a töltőbölcsőt egy hosszabb nyaraláshoz.

A Xiaomi Haylou GT1 Pro 22.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4615218174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása