Bumszli lett a Kospet Prime, de ami benne van azt sok belépőszintű mobil is megirigyelné

2019. október 16. 18:03 - nezdmitrendelszblog

Kospet Prime

Egy újabb versenyzőt indított harcba a Kospet, az Androidos órák piacán, aminek a specifikációit látva is kerekedik a szemünk. Hardveresen lepipálja a belépőszintű mobiltelefonokat a Kospet Prime!

 

Ha imáim egyszer meghallgattatnak és a Kospet-hez hasonló gyártók is Android Wear rendszerrel dobnának piacra okosórákat, az sokkal jobb lenne. Nem csak az okosóra piacnak, hanem nekünk is. Az akku idő valószínűleg nem növekedne gigászi mértékben, mert az Android rendszer azért elég éhes. De legalább egy egészséges verseny alakulhatna ki az olcsó okosórák között.

Kospet Prime

A Kospet Prime ennek ellenére, megmaradt az Android 7.1 rendszernél, ami nem rossz ugyan, hiszen eléggé lecsupaszították ahhoz, hogy ne döcögjön a szoftver ezen a hardveren. A hardveres alapokat a a MediaTek MT6739 adja. Ez sokaknak ismerős lehet a mobiltelefonokból. A négymagos Cortex-A53 designt használó, és 1.25 GHz-en futó CPU, a PowerVR GE8100 570MHz-es GPU-ját használja. Az órában 3GB memóriát kapunk, emellett pedig 32GB belső tárhely áll rendelkezésünkre.

Kospet Prime

Az óra fizikai mérete 28.00 x 5.08 x 1.85 cm, súlya pedig 83 gramm. A kör alakú megjelenítő 1.26 colos, 400 x 400 pixeles felbontással rendelkezik. Újdonság, amivel nem tudja meghazudtolni önmagát, hogy egy óriási szem néz ránk az óra oldaláról, hiszen ide egy 2 megapixeles kamerát szereltek, amivel elérhető az arcalapú feloldás is. Mellette, az óra élére pedig egy 8 megapixeles optika került, hogy a lehető legfontosabb pillanatokat is megörökíthessük, ha épp nincs nálunk a mobiltelefonunk.

Kospet Prime

Az óra 9 féle sportmódot támogat, az Android 7.1 rendszeren a magyar nyelv is választható és ellátták nano SIM foglalattal, amivel még a B20 hálózat is elérhető. Bluetooth 4.0, 2.4/5GHz WiFi és még GPS/GLONASS/A-GPS is megtalálható az órában. Az akkumulátora pedig 1.260mAh kapacitásúra duzzadt, amivel a gyártói adatok szerint már 2 nap is kihozható az órából normál használat mellett. Ami elsőre nem tűnik soknak, de egy Androidos órának ez mindenképpen becsületére válik.

Kospet Prime Kospet Prime

Az óra 149.99$-ba kerül, de a Gearbest új akciót indított, így 10:00-kor minden nap 3 vásárló, a kedvezmény kóddal 99.99$-ért vásárolhatja meg az órát a GB-KOSPET kóddal. Nem kell szomorkodni, ha az első nap nem sikerül ezen az áron beszereznünk, hiszen az akció 10.20-ig tart. Amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A Kospet Prime Androidos okosórát itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9715226614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása