Bemutatkozott az Ulefone Armor 7

2019. november 01. 10:27 - nezdmitrendelszblog

ulefone-armor-7-header.jpg

Felkötötte a nadrágját az Ulefone és erre még rádobott egy nadrágszíjat is. Annyira erősen akarja magát tartani a gyártó a strapamobil fronton, amire eddig még nem volt példa. Az Ulefone Armor 7 pedig minden valószínűség szerint el is hozza az üdvösséget a gyártónak, mert ez a legjobb Armor mobiljuk a szériában!


ulefone-armor-7_8.jpg

Sokban köszönheti a teljesítményt a MediaTek processzorgyártónak is. Hiszen a nagy kínai lapkagyártó végre felébredni látszik csipkerózsika álmából és a legújabb CPU sorozatukra már megéri odafigyelni. Az Ulefone a MediaTek Helio P90-et választotta, ami az AnTuTu benchmarkban 160.000 körüli pontszámra képes. Hasonló paramétereket kapott az Armor 7, mint a legújabb Doogee S95 Pro. Így itt is már nyugodtan mondhatjuk azt, hogy hihetetlennek tűnő 8GB rendszermemória áll a rendelkezésünkre, a belső tárhely mérete pedig 128GB. Természetesen nem maradhatott ki a microSD kártyás bővíthetőség sem, így a két SIM kártyát fogadó tálca egyik slotjára egy maximálisan 256GB-os memóriakártya is kerülhet.

ulefone-armor-7_5-1024x455.jpg ulefone-armor-7_2-948x1024.jpg

Akár hibridnek is nevezhetjük az Armor 7-et, mert nem csak a nyílt terepen állja meg a helyét a strapamobilok között, hanem a nagyvárosban is helytáll. Hiszen ütésálló házat kapott, IP68/IP69K tanúsítványának köszönhetően pedig a vizet is jól bírja. A 6.3 colos megjelenítő 1080 x 2340 pixeles, felette a 16 megapixeles kamera található.

ulefone-armor-7_7.jpg

Támogatja a GPS+GLONASS+BEIDOU+Galileo helymeghatározást. Ellátták Bluetooth 5.0-val, 2.4/5GHz-es WiFi kapcsolattal és NFC-vel is, így az érintéses fizetés is megoldott. A mellékelt EU szabványú adapterével, 15W teljesítménnyel tölthetjük fel az 5.500mAh kapacitású akkumulátorát. De támogatja a Qi vezeték nélküli töltést is, amivel 10W teljesítménnyel pumpálhatjuk bele az elektronokat a méretes telepbe.

ulefone-armor-7_6.jpg ulefone-armor-7.jpg

Kamera fronton is újítottak, így a hátlapon már egy 48 megapixeles optika a főegység. Ezt egészíti ki egy 16+8 megpixeles optika. A két SIM kártyát kezelő mobil támogatja a hazai B20 hálózatot is. Az Android 9 rendszerén pedig megtalálható a magyar nyelv is.

ulefone-armor-7_3.jpg

A legújabb Ulefone Armor 7 mobiltelefon 369$-ba kerül, amit a kosárba téve az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5315277396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása