512GB-os SSD-vel jön a Beelink Gemini T34 Mini PC

2019. november 08. 17:03 - nezdmitrendelszblog

beelink-gemini-t34-_8.jpg

Az 512GB kapacitású SSD mellé még 8GB memóriát is kapott a Beelink Gemini T34 mini számítógép, amit egyszerűbb irodai feladatokra, böngészésre, letöltésre vagy filmezésre használhatunk.

Memória ás tárhelykapacitásához képes viszonylag olcsón szerezhetjük meg a Beelink Gemini T34 modellt. Ez köszönhető a jó árazásának, hiszen három modellből választhatunk, 128, 256 és 512GB-tal szerelt verziót. A jó hír, hogy a duplázható tárhelykapacitás lépésenként csak 10$ többletet jelent. A legnagobb tárterülettel ellátott verzió pedig 199$-ba kerül.

Az Beelink Gemini T34 11.9 x 11.9 x 1.79 centiméteres apró mérete miatt szinte bárhol használható. Az alacsony fogyasztású processzor által nincs szükség hangos ventilátorra sem, hiszen passzív hűtést kapott a MiniPC. A kis gép maximális fogyasztása is csak 12W. Egy Intel Apollo Lake Celeron J3455 CPU kapott helyet a Gemini T34-ben. Négy maggal rendelkezik, maximális órajele pedig 2.3GHz.

8GB DDR3 memóriát kapunk, a legnagyobb modell pedig 512GB méretű SSD meghajtóval rendelkezik. Ez a méret már valószínűleg mindenre elegendő lesz és a sebességével sem lesz probléma. A kis gépet 4 darab USB 3.0 csatlakozóval látták el, mihez így akár még egy külső merevlemezt is csatlakoztathatunk. Két HDMI kimenetet kapott, így akár két monitoron vagy TV-n is dolgozhatunk. Ellátták mikrofon/fülhallgató és egy 1000Mbit-es LAN csatlakozóval is, az oldalán pedig egy SD kártyaolvasót is találunk.

A csomagban EU adatpert, HDMI kábelt és még egy VESA adaptert is mellékelnek, ha a TV vagy monitor hátuljára szeretnénk felszerelni a kis gépet. Ellátták Bluetooth 4.0 kapcsolattal és támogatja a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is, tehát a gyors internetkapcsolat nem csak a LAN, hanem a vezeték nélküli csatlakozóval is megoldható.

A legnagyobb 8GB/512GB-os modell 199$-ba (~60.000 forintba) kerül, amit az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa ás vámmentesen rendelhető meg

8GB/256GB-os modell 189$

8GB/128GB-os modell 179$

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2415297600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása