Itt van a hardveres frissítést kapott Teclast P10HD, egy belépőszintű mobiltelefon áráért

2019. november 12. 13:01 - nezdmitrendelszblog

teclast_p10s_2_1.jpg

Megérkezett a feljavított kiadás a Teclast táblagépéből. Egy belépőszintű mobiltelefon áráért vásárolhatjuk meg a Teclast P10HD Androidos táblagépüket. A P10HD ugyanannyiba kerül, mint az elődje, de már több memóriával és nagyobb felbontással rendelkezik az Android 9 rendszert futtató táblagép.

teclast_p10s_8.jpg

Az új, 10.1 colos, Teclast P10HD táblagép Android 9 rendszert futtat. Ebben a kategóriában ilyen tulajdonságokkal valóban nagyon alacsonynak számít a 99.99$-os ár, de a Teclast megpróbálta lehetetlent.

teclast_p10s_1_1.jpg

Ez már egy ráncfelvarrott modell, így a 10.1 colos megjelenítő nem 1280 x 800 pixeles, hanem már FullHD, azaz 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkező IPS kijelzőt kapott. Az elődben 2, de itt 3GB memóriát kapunk, a belső tárhely mérete pedig 32GB, de szerencsére lehetőség van microSD memóriakártya használatára is. Processzora egy 64 bites, nyolc magos SC9863A modell, ami maximálisan 1.6GHz-es órajelre képes.

teclast_p10s_3_1.jpg teclast_p10s_9.jpg

Az adatkapcsolatokat tekintve sem lehet panaszunk, hiszen már az új 5.0 verziószámú Bluetooth-t is támogatja, WiFi-ből pedig kezeli a 2.4 és 5GHz-es hálózatokat is. 6.000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit a microUSB portján keresztül tölthetünk fel, és ellátták 3.5mm-es fülhallgató csatlakozóval is. Az előlapon egy 2 megapixeles kamera kapott helyet, míg a hátlapon egy 5 megapixeles optika található.

Az új Teclast P10HD csak 99$-ba kerül, azaz 30.500 forintba, ami az EU Priority Line  vagy EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3815302976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása