Akcióban a Haylou GT1 Mini és az Amazfit Bip okosóra

2019. november 14. 20:50 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_haylou_gt1_mini_4.jpg

A legkisebbek és legolcsóbban közé tartozik a Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS. A 16.99$-os termék mindössze 5.200 forintba kerül, de mindent tud, amit egy apró vezeték fülhallgatónak csak tudnia kell!

Mobiltelefonunkkal Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül kommunikál. Azaz nem csak telefonunkkal, hanem táblagépünkkel és laptopunkkal is használhatjuk. A vezeték nélküli technológia által a hatótávolság maximálisan 10 méter lehet.

xiaomi_haylou_gt1_mini_2.jpg

A fülhallgató IPX5 védettséggel rendelkezik és nem fizikai kapcsolóval, hanem érintésérzékeny felülettel látták el. Ezáltal a zeneszámokat, a fülhallgatót megérintve léptethetjük. A beépített visszajelző lednek köszönhetően értesítést kapunk a mobiltelefonunkról. A fülhallgatóba épített mikrofonnak köszönhetően lebonyolíthatjuk a fontosabb hívásokat is.

xiaomi_haylou_gt1_mini_5.jpg

A fülhallgatókba épített 43mAh kapacitású akkumulátor 1.5 óra alatt feltölthető és 3.5 óra működésre elegendő. A fülhallgatókat a mellékelt tárolódobozban tölthetjük fel, ami szintén egy beépített akkumulátort kapott. Így nem csak tárolhatjuk benne a füleseket, hanem tölthetjük is őket, ha nem használjuk azokat.

xiaomi_haylou_gt1_mini_3.jpg

 

A Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS fülhallgató 16.99$-ba kerül, amit itt vásárolhatsz meg

 

___________________________________________

 

Amazfit BIP okosóra

 

y6677b-1-c537-kpsh_eredmeny.jpg

A Xiaomi és Huami közös projektjének az Amazfit Pace volt a gyártó első nagy dobása, ami hatalmas sikereket ért el, alacsony ára, korrekt tudása a kategória győztesévé léptette elő. Pozitívuma volt a transzflektív kijelző is, ami visszatükrözi a napfény sugarait a kijelző mögötti panel révén, így a nap fénye világítja meg a kijelzőt. Az új tag, a Bip, mindezt tudja, de olcsóbb lett nagyobb társánál.

y6677b-1-c537-jvnm_eredmeny.jpg

Az Amazfit Bip négyzet alakú, transzflektív, színes kijelzővel rendelkezik, amelynek átmérője 1,28 col. A transzflektív tulajdonság miatt a kijelző reflexiója fényforrásként használható a környezeti fénytől függően, így a kijelző saját háttérvilágítás nélkül is olvasható. A transzflektív kijelző nagy előnye az alacsony energiafogyasztás, valamint az a tulajdonsága, hogy a kijelzőt úgy készítették el, mintha egy apró tükröződő felület lenne a kijelző alatt. Így minél jobban süt a nap, annál jobban olvasható a kijelző. Természetesen háttérvilágítással is ellátták, így éjszaka is nyugodtan elmehetünk kocogni, az adatokat így is letudjuk majd olvasni a kijelzőről. A panel felbontása 170 x 170 képpont. Érintésérzékeny, tehát mindent szinte egy mozdulattal elvégezhetünk. Az Amazfit Bip kijelzőjét a Corning féle Gorilla Glass védi, amely 2,5D-s lekerekítést kapott. Speciális ujjlenyomat taszító bevonat biztosítja, hogy a kijelző felület tiszta maradjon. 
y6677b-1-c537-8zgn_eredmeny.jpg

IP68-as védelme ellenáll a pornak és a fröccsenő víznek és a vízbe esésnek is, így, ha futás közben kap el minket az eső, azzal sem lesz gondja.  Az óra szíja könnyedén cserélhető, anyaga szilikon. Az óra és a szíj mérete 19.50 x 3.50 x 0.80 cm, súlya mindössze 32 gramm.

y6677b-1-c537-dbnd_eredmeny.jpg

Az okostelefonnal történő szinkronizálás Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül történik. Ez lehetővé teszi az alkalmazás értesítéseinek fogadását és akár hívásemlékeztetést is. Az Amazfit Bip által összegyűjtött adatok a Xiaomi MiFit alkalmazással is szinkronizálhatók. 

Az Amazfit Bip alig különbözik az Amazfit PACE-tól. Többek között különböző sportprogramok közül választhatnak, amelyek az adott sporthoz igazodnak, úgy mint: beltéri futás, szabadtéri futás, kerékpározás és túrázás. Attól függően, hogy melyik programot indítjuk el, az óra különböző információkat nyújt a sebességről, távolságról, magasságról, pulzusszámról és időről. Az értékeket az Amazfit Bip érzékelői határozzák meg. A Smartwatch többek között GPS és GLONASS modullal rendelkezik, amely képes meghatározni a pontos helyzetünket, ezzel segítve a nyílt terepen való sportolást. Továbbá gyorsulásérzékelő, barométer, magnetométer és pulzusmérővel is fel van szerelve. Akkumulátora 45 nap készenléti üzemidőre képes.

y6677b-1-c537-5ivi_eredmeny.jpg

Az órát Android-hoz és iPhone-hoz is csatlakoztathatjuk. Android esetében a telefonnak 4.4-es vagy újabb verzió, míg az iOS-nak legalább a 8-as verziónak kell fent lennie.

A TomTop-nál most 54.87$-ért árulják az órát

A A TomTop a Duty Free Shipping szállítást javasolja

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3915306642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása