Két új termékkel jelentkezett a Xiaomi!

2019. november 21. 13:31 - nezdmitrendelszblog

xiaomi-duokan-.jpg

Új termékkel jelentkezett a Xiaomi. Az első a könyvmolyoknak szól, a második pedig a fázósabbaknak lesz a kedvére.

 

E-book olvasót készített a Xiaomi – Itt van a Xiaomi Duokan

 

Számos műszaki termék után az e-book olvasók piacára törne be a Xiaomi, a 6 colos Xiaomi Duokan könyvolvasójával.

Egy módosított Android 8.1 rendszert futtat a Doukan, aminek meghajtásáért egy 4 magos Alwinner processzor és 1GB memória felel. A belső tárhely mérete 16GB, így valószínűleg bőven elegendő mennyiségű tárterület marad az elektronikus könyveink számára.

Az e-book olvasó támogatja a txt, epub és pdf formátumokat is. Az USB Type-C portján pedig elláthatjuk energiával az 1.800mAh kapacitású akkumulátorát.

A Xiaomi Duokan előrendelhető a Banggood webáruházból, mégpedig 129.99$-os áron, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

Xiaomi Mijia intelligens fűtőtest

A Xiaomi elkészítette az elektromos, okos hősugárzóját. A mérete 120,00 x 12,64 x 20,90 cm, súlya csak 9.6 kilogramm. 220V-on működik, maximális fogyasztása 2200W, de teljesítményszabályzója révén több fokozatból is választhatunk.

A három teljesítményfokozat 900W/1300W/2200W lehet. Különlegessége, hogy nem csak egy érintésérzékeny OLED kijelzővel látták el, de mobiltelefonos vezérléssel is felvértezték. Így a WiFi hálózatra csatlakoztatva, akár az otthonunktól távol is vezérelhetjük.

A teljesítménye egy 10-20 négyzetméter alapterületű helyiség fűtésére elegendő. A termosztátnak köszönhetően pedig 18-28 Celsius fok közötti értékre állíthatjuk be.

A Xiaomi Mijia intelligens fűtőtest újdonság a Banggood webáruházban, így a termék előrendelői státuszban van, így 217.99$-ba (~65.700 forintba) kerül. Az áfa és vámmentes szállításhoz az EU Priority Line lehetőség választható

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2015318280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása