A FIMI PALM felbolygatja a piacot és ellenfelet állít a DJI Osmo Pocket kamerának!

2019. november 28. 15:05 - nezdmitrendelszblog

fimi_palm_header.jpgMegint akkorát újított a Xiaomi drónokról ismert FIMI, amely árban durván aláver az idén bemutatott DJI Osmo Pocket kamerának. A gyártó ígérete szerint rákontráz a DJI-ra és nagyobb látószöget, hosszabb üzemidőt és 4K videó felbontást kapunk a FIMI PALM kamerával!

fimi_palm_2.jpg

A FIMI PALM a DJI Pocket árának kétharmadába kerül

Kicsit magasabb, kicsit keskenyebb, de a külsejét nézve teljesen megegyezik a két kamera. A FIMI PALM-ot könnyű kézben tartani a hosszított, markolattal ellátott testének köszönhetően, amiről könnyeden elérhetjük a kezelőszerveket és a rögzített videó ellenőrzéseséhez egy 1.22 colos kijelzőt is kapunk.

fimi_palm_1.jpg

A 3 tengelyes gimbal a stabil és sima, remegésmentes felvételek rögzítésében lesz a segítségünkre. Ahhoz hogy minden pillanatot rögzíteni tudjunk, ami csak a szemünk elé tárul, egy 128 fokos, széles látószögű lencsét kapunk. A HiSilicon legújabb generációs ISP algoritmusával megtámogatott chip 4K UHD felbontásban is 100mpbs rögzítésre képes! A képeket és videókat microSD memóriakártyára rögzíthetjük.

fimi_palm_9.jpg

A beépített 1000mAh kapacitású akkumulátorával a gyári adatok szerint rákontráz a DJI Pocket-re is, amivel így 240 perc felvételi idő érhető el. WiFi és Bluetooth kapcsolat is a rendelkezésünkre áll, hogy a kamerát összepárosíthassuk a mobiltelefonunkkal. Két beépített mikrofonnal is ellátták, de ezen kívül még egy 3.5mm-es külső mikrofon csatlakozó is megtalálható rajta. Így egy külső mikrofonnal még jobb minőségben rögzítenhetjük a körülöttünk lévő hangokat.

fimi_palm_10.jpg

A kamerával négy felvételi mód választható és képes mozgáskövetésre is a beépített motorjainak köszönhetően. Természetesen elérhető a timelapse, motionlapse, hyperlapse és szuper HDR mód is.

fimi_palm_6.jpg fimi_palm_3.jpg

A GearBest webáruházban 199$-ért vásárolhatjuk meg a FIMI Palm kamerát, amit a Netherlands Registered(PDM) vagy EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

10$-os előrendelés befizetésével pedig 149$-ért vásárolható meg a kamera

A FIMI PALM kamerát itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9515329188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása