Heti szemezgető 150.

2019. november 30. 08:24 - nezdmitrendelszblog

heti_szemezgeto_uj_54.jpg

Újdonságok a láthatáron! Itt vagyunk az újabb heti válogatásunkkal, amiben a hét legjobb termékeiből válogattunk!

 

DANIU digitális tolómérő a szakik barátja

 

414e2806-df67-4f42-b1bd-d3588a68b6d5.jpg

A DANIU egy digitális tolómérővel örvendeztetett meg minket az olcsóbb eszközök közül, hiszen csak 11.11$-ba kerül. Automatikus be és kikapcsoló funkcióval rendelkezik. A 23.6 centiméter hosszú eszközzel 15 centiméterig mérhetünk. A kijelzőjéről pedig jól leolvasható a mért érték század milliméteres pontosággal. A digitális tolómérőhöz egy kis dobozt is kapunk, hogy a szerszámos ládában se sérüljön meg.

daniu_digital_stainless_steel.jpg

A DANIU digitális tolómérő 11.11$-ba (3.400 forintba) kerül, amit itt találsz meg

 
____________________________________________

 

Redmi 8

 

bw-fye8_1.jpg

A Redmi 8 egy lépéssel van előrébb, mint a 8A. Megmaradt a Snapdragon 439 processzor, ám a memória méretét itt megnövelték. Ugyanazt a kijelzőt is kapjuk, mint a Redmi 8A esetében, a változás a hátlapon tűnik fel, ugyanis itt már több kamera lencse néz velünk farkasszemet.

Az előlapon ugyanis megmaradt a 8 megapixeles kamera, de a hátlapra már két optika került. Így a Redmi 8A 12 megapixeles szenzora mellett egy másodlagos, 2 megapixeles kamerát is kapunk, ami segít a mélységélességgel ellátott fotók készítésében. Természetesen nem csak ez az egyetlen újítás a kis belépőszintű modellhez képest. Itt már biztonságban tudhatjuk a telefonon tárolt adatainkat is, hiszen a hátlapra már egy ujjlenyomat olvasót is szereltek. Megmaradtak a kistesóból ismert tulajdonságok, akárcsak az 5.000mAh kapacitású akkumulátor is. Így egy szinttel feljebb lephetünk, ha egy kicsit többre lenne szükségünk. A memória 3GB, míg a belső tárhely mérete 32GB-os. 

A Xiaomi Redmi 8 telefon a kedvezmény kóddal 107.29$-ba (32.900 forintba) kerül, a Netherlands Registered(PDM) vagy az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

Kedvezmény kód: BGBFSP832

 

 ____________________________________________

 

Az új BlitzWolf BW-FYE8 Bluetooth fülhallgató


bw-fye8-.jpg

Az BW-FYE8 is a Bluetooth 5.0 technológiát használja, a gyártó a QCC3020 chip mellett tette le a voksát, amit támogatja az Apt-XM/ AAC/ SBC kódolást és a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat is.

A jól hangzó Dual Dynamic Driver nem csak papíron hangzik jól. A Dual Dynamic Driver fülhallgató 2 x 6 milliméteres grafén bevonatú meghajtói nem csupán két dinamikus meghajtó, hanem frekvenciaosztásos technológiát is használ. Ezáltal nagyobb hangrészletesség jellemzi az ilyen felépítésű fülhallgatókat. Jobban megjelenhetnek a magas és mély hangok. Alacsony frekvencián a kettős dinamikus meghajtók jobbak, mint a kiegyensúlyozott armatúrás társaik.

A BW-FYE8 Bluetooth fülhallgató két mikrofonnal rendelkezik, a hosszított szárnak köszönhetően közelebb kerülnek a mikrofonok a szánkhoz, ezáltal a vonal túlsó felén jobban hallanak majd minket. Ellátták DSP zajcsökkentő funkcióval is, a vezérlés érintésérzékeny, így csak meg kell érintenünk a fülhallgatót, hogy zeneszámot váltsunk vagy fogadjuk a hívásokat. A fülhallgató technikai paraméterei:

  • Névleges teljesítmény 3mW
  • Érzékenység 97dB
  • Impedancia 16Ω
  • Frekvencia válasz 20-20kHz

Új formát kapott a tároló doboz is, ami egyben tölti is a fülhallgatókat. Az eddig megszokott lapos, téglalap alakú forma helyett egy magasított, ovális tartót kapunk. 500mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így amikor nem használjuk a fülhallgatókat, tegyük vissza a tokba, ami azonnal elkezdi tölteni őket. A fülhallgatók töltési ideje 1-2 óra, azonban ez 5 óra zenelejátszási időre elegendő. A tároló pedig 3-4 alkalommal képes feltölteni a füleseket az 500mAh kapacitású akkumulátorával.

A BlitzWolf BW-FYE8 Bluetooth fülhallgató előrendelhető, így az első vásárlók olcsóbban juthatnak hozzá. 36.99$-ba (~11.300 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

____________________________________________ 

 

FullHD projektor a BlitzWolf-tól

 

blitzwolf-bw-vp2-1.jpg 

Óriási méretben, akár 300 colon filmezhetünk az új BlitzWolf BW-VP2 projektorral. Ez a méret már nem kevés, így maximálisan több, mint 7 méteres képátlójú, pontosabban 762 centiméter átlójú képet kaphatunk. A vászon távolság 1.9-4 méter lehet, így egy 100, illetve maximálisan 300 colos képet kaphatunk.

A projektor további fejlesztéseket kapott. Már egy 2x5W teljesítményű hangszóró szólaltatja meg a hangokat. A 4K felbontású tartalmakat a HDMI csatlakozóján keresztül köthetjük a projektorra és maximálisan 1080p felbontást képes megjeleníteni. Ezáltal pedig egy normál, FullHD felbontású televízió felbontását képes hozni azonos áron, de annál jóval nagyobb képméretben. A képarány természetesen állítható a 4:3 és 16:9 között.

A 3 kilogrammos súllyal rendelkező projektor 6500 Lumen (3500 ANSI Lumen) fényerősségre képes és 2000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik. Távirányítóval is ellátták a BlitzWolf BW-VP2 projektort, az USB portján keresztül képes lejátszani a 4K H.265 videókat is. 1xAV bemenettel, 2xUSB 2.0 csatlakozóval, 2xHDMI 1.4 csatlakozóval, VGA kimenettel és 3.5mm-es jack csatlakozóval is rendelkezik. Maximális fogyasztása 120 watt. Természetesen európai szabványú csatlakozóval érkezik, így nincs szükségünk átalakítókra sem a használatához.

Az új BlitzWolf BW-VP2 projektor a mai naptól előrendelhető, így az első vásárlók olcsóbban szerezhetik be az új, FullHD felbontásra képes projektort, ami így 159.99$-ba, azaz 48.700 forintba kerül. A kosárba téve az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg

 

 ____________________________________________

 

Baseus Working Station

 

sfdiffdfdfd.jpg

A Baseus egy komplett kis mindenest rakott össze, amit az asztali számítógépünkhöz vagy a laptopunkhoz is csatlakoztathatunk. Ezáltal pedig nem csak plusz USB és Type-C portokat kapunk, memóriakártya olvasót, hanem HDMI kimenetet, LAN csatlakozót és még 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozót is.

f7aa7a01-126f-4388-ab1e-c0395978cf1f.jpg

Ez pedig az univuerzális USB Type-C portnak köszönhető, amivel csak össze kell kötnünk a Baseus mindenesét és ezen a számítógépen foglalt egy porton keresztül minden plusz csatlakozást megkapunk. Persze azért szüksége van energiára is, így ehhez egy 12V-os adaptert mellékelnek.

A Baseus mindenese 75.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

 

 ____________________________________________

 

Yeelight YLDP12YL okos izzó 

 

yldp12yl-hangulatvilagitas-_5-1000x516.jpg

A Yeelight YLDP12YL égő igazi retró stílusú. Az üveg búra alatt találjuk a 2700K meleg fehér fényre képes ledeket, amik 700Lm fényerősséggel rendelkeznek. 5-100% között dimmelhetőek, azaz a fényerősségüket is szabályozhatjuk. Nem kell hozzá semmi külön kiegészítő, ettől olyan egyszerű a használatuk.

Beépített 2.4GHz-et használó WiFi kapcsolattal rendelkezik, így Android és iOS rendszerű mobiltelefonunkkal csatlakozhatunk hozzá. A telefonos alkalmazáson keresztül fel és lekapcsolhatjuk, beállíthatjuk a kívánt fényerősséget és külön, előre meghatározott sémákat is használhatunk.

yldp12yl-hangulatvilagitas-_1.jpg

A 6W fogyasztású LED égő kompatibilis az Apple Homekit, Amazon Alexa és Google Home rendszerekkel is, így a megfelelő kiegészítővel akár hangutasítással is vezérelhetjük. A Xiaomi Yeelight YLDP12YL hangulatvilágítás LED égőjéhez nincs szükség semmi extra kiegészítőre. Csak be kell csavarni a foglalatba és már használhatjuk is!

A Yeelight okos égő 20.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

 ____________________________________________

 

FIMI Palm 4K kamera

 

fimi-palm-header.jpg

A 3 tengelyes gimbal a stabil és sima, remegésmentes felvételek rögzítésében lesz a segítségünkre. Ahhoz hogy minden pillanatot rögzíteni tudjunk, ami csak a szemünk elé tárul, egy 128 fokos, széles látószögű lencsét kapunk. A HiSilicon legújabb generációs ISP algoritmusával megtámogatott chip 4K UHD felbontásban is 100mpbs rögzítésre képes! A képeket és videókat microSD memóriakártyára rögzíthetjük.

A beépített 1000mAh kapacitású akkumulátorával a gyári adatok szerint rákontráz a DJI Pocket-re is, amivel így 240 perc felvételi idő érhető el. WiFi és Bluetooth kapcsolat is a rendelkezésünkre áll, hogy a kamerát összepárosíthassuk a mobiltelefonunkkal. Két beépített mikrofonnal is ellátták, de ezen kívül még egy 3.5mm-es külső mikrofon csatlakozó is megtalálható rajta. Így egy külső mikrofonnal még jobb minőségben rögzítenhetjük a körülöttünk lévő hangokat.

fimi-palm-_2.jpg

A kamerával négy felvételi mód választható és képes mozgáskövetésre is a beépített motorjainak köszönhetően. Természetesen elérhető a timelapse, motionlapse, hyperlapse és szuper HDR mód is. A GearBest webáruházban 199$-ért vásárolhatjuk meg a FIMI Palm kamerát, amit a Netherlands Registered(PDM) vagy EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

10$-os előrendelés befizetésével pedig 149$-ért vásárolható meg a kamera

 

A FIMI PALM kamerát itt találod meg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5615330412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása