A középkategóriás strapamobilok bajnoka a DOOGEE S68 Pro

2019. december 07. 15:17 - nezdmitrendelszblog

doogee_s68_pro_header.jpgUgye milyen meglepő, hogy 6GB memóriát pakoltak bele a Helio P70 mellé egy 200 dolláros strapamobilba, ami méghozzá még egy méretes, 6300mAh kapacitású akkumulátort is kapott? A DOOGEE S68 Pro igazán szemrevaló lett.

doogee-s68-pro-1.jpg

A Doogee nem viccel mostanában. A strapa mobilok felsőkategóriájában indította útjára az S95 Pro modellt, ami moduláris kialakítása mellett más tulajdonsága miatt is figyelemreméltó. Egyfelől a 48 megapixeles kamera az, ami különleges ebben a kategóriában és az új Helio P90 chip, na meg a 8GB rendszermemória, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. A Doogee S68 Pro modellel a közép ársávba pozicionáltak a készüléket, a jelenlegi 200$-os árcédulájával. De az biztos, hogy a tulajdonságai alapján nem kell jövőre azon gondolkodnunk, hogy mire cseréljük le.

doogee_s68_pro.jpg

Az idén tavasszal bemutatott MediaTek Helio P70 CPU már 12 nanométeren készül. A 8 magos processzor négy Cortex A73 magja 2.5GHz-re, míg az alacsonyabb órajelen üzemelő Cortex A53 magos 2.0GHz-en járnak. Szerencsére már nem a lassúcska tárhelyet, hanem egy UFS2.0 Samsung chipet kapunk tárhely gyanánt, ami 128GB-os kapacitással rendelkezik. Memóriából 6GB LPDDR4X áll a rendelkezésünkre, ezáltal pedig biztosan jó ideig nem kell majd a telefon lecserélésén törnünk a fejünket, hogy túl lassú lenne.

Attól sem kell tartanunk, hogy baja esne, hiszen a kialakítása révén sokkal szívósabb, mint egy átlagos mobiltelefon. IP68/IP69 és a MIL-STD-810G katonai szabványnak is megfelel a mobil. Ezáltal 1.5 méter magasságból történő leejtés sem okoz gondot neki, hiszen a kijelző elejére is benyúlnak az oldalsó védő elemek, így majdnem 360 fokban óvják a telefont. Az IP68 szabványnak köszönhetően pedig akár 30 percig is kibírja 1.5 méteres vízben. Kibírja a -40 és +60 Celsius fokos hőmérsékletet is. Az S68 Pro egy 5.9 colos 1080 x 2280 pixeles IPS kijelzőt kapott, amit Gorilla Glass 4 üveg véd a karcoktól.

doogee_s68_pro_4.jpg

A túrázások közbeni pozicionálást a GPS, Glonass, BeiDou, Galileo műholdak segítik. 2 Nano SIM kártyát használhatunk vagy az egyik szolgáltatói kártya helyére egy 128GB-os microSD memóriakártyát is behelyezhetünk. Természetesen támogatja a B20-as hálózatot is, így idehaza is elérhető a 4G LTE hálózat és vidéken is megfelelő lesz a lefedettségünk. Kapunk NFC-t is, így a vezeték nélküli fizetéssel is élhetünk. Kamera fronton sem panaszkodhatunk, hiszen a hátlapon a 21 megapixeles Sony IMX230 szenzor mellett kapunk még egy 8 megapixeles telefotó és egy 8 megapixeles lencsét a makro fotókhoz. Az előlapon pedig egy 16 megapixeles kamerát találunk a szelfik készítéséhez.

doogee_s68_pro_2.jpg

doogee_s68_pro_5.jpg

A védelmet adó hátlap alá építették be a 6300mAh kapacitású akkumulátort, amit az USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel a mellékelt EU adapterrel, amivel 12/2A, azaz 24W-os gyorstöltéssel pumpálhatjuk tele az akkumulátort. Támogatja a Qi vezeték nélküli töltést, de egyedülálló módon még arra is képes, hogy a mobiltelefonról, a vezeték nélküli töltés által tölthessük fel más, ezt a töltési módot támogató telefonunkat. A hátlapon ujjlenyomat olvasót is kapunk, de az előlapi kamerának köszönhetően használhatjuk az arcalapú feloldást is.

A Doogee S68 Pro mobiltelefont az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9615342534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása