Stúdió felszerelés európai raktárból áfa és vámmentesen!

2019. december 08. 19:02 - nezdmitrendelszblog

d1672-1-0f60.jpgKorábban már bemutattuk nektek az Andoer fotóstúdió szettet. Most pedig egy újabb darabbal van dolgunk, ami még azon is túl tesz. A fotós kiegészítőknek se szeri, se száma. Itthon is kaphatóak szép számmal különféle lámpák, állványok és softboxok. A mostani szett előnye, hogy európai raktárból, Németországból küldik, így teljesen áfa és vámmentes és a 95$-os árával olcsóbb, mint bármely másik hasonló itthon kapható összeállítás.

Ez a szett már három darab softboxot foglal magában, amihez 4 darab 60 cm átmérőjű stúdiólámpát is kapunk. De ez még nem minden! A csomagban kapunk a softobxhoz tartozó állványt is, a lámpákhoz izzókat is és még egy hordtáskát is!

d1672-19-0f60.jpg

d1672-14-0f60.jpg

A komplett szett 94.99$-ba kerül és németországi raktárból rendelhető. Így szerencsére hamarabb kézhez kapjuk és áfa és vámmentesen érkezik meg hozzánk.

A szettet itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7415343956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása