Ideje most felkészülni a mozgásra, a karácsonyi finomságok után - Európai raktárból rendelhető a Xiaomi A1 sétapad!

2019. december 10. 19:59 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_a1_10.jpg

A Xiaomi legújabb terméke egy otthon bármikor használható sétapad. Ha kint rossz idő van, bent a lakásban még így is nyugodtan formában maradhatunk, hiszen nem csak sétálásra, de 6km/s tempóra is képes a Xiaomi WalkingPad A1.

xiaomi_a1_4.jpg

Az összecsukható kialakítása révén kevesebb helyet foglal. Sőt a mozgatásban segítségünkre lesz a két oldalsó kis kerék is, amivel így könnyebb lesz mozgatnunk a Xiaomi WalkingPad A1-et.

xiaomi_a1_5.jpg

xiaomi_a1_3.jpg

Mobiltelefonos alkalmazással is rendelkezik. Választhatunk manuális és automata mód között, ilyenkor egy külön edzésterv szerinti programot futtat le, különböző sebességi fokozatokkal. A sétapad maximális terhelhetősége 100 kilogramm. Több fokozatot is kiválaszthatunk 0.5 és 6km/h sebesség között.

xiaomi_a1_1.jpg

xiaomi_a1_8.jpg

A Xiaomi WalkingPad A1 a kedvezmény kóddal 394.99$-ba (körülbelül 118.500 forintba) kerül a TomTop németországi raktárából. Így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a sétapadot.

A Xiaomi WalkingPad A1 sétapadot itt találod meg

Kedvezmény kód: NPY13081

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr315346908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása