Okos robotporszívót az alsóházból, itt van az Alfawise V10 Max

2019. december 10. 16:47 - nezdmitrendelszblog

alfawise_v10_max_header.jpgRobotporszívó fronton erősít az Alfawise, megjelent a lézeres szenzorral felvértezett okosporszívójuk, az Alfawise V10 Max, ami ellenfelet állít a Roborock S50-nek!

alfawise_v10_max_1.jpg

Már nem csak a Xiaomi az egyeduralkodó a Roborock szériájával, szépen jönnek fel a kisebb gyártók is. A Roborock S50 árának majdnem felébe kerül az Új Alfawise V10 Max. Az S50-hez hasonlóan lézeres letapogatást és szoba felismerést, mobiltelefonos vezérlést, térképet és felmosófejet is kapott az új jövevény.

Ahogyan a Roborock, a V10 Max is SLAM algoritmust használ, így a robotporszívó tetején található lézeres szenzorral 360 fokban pásztázza körbe a lakásunkat, hogy felismerje az akadályokat és a szobában található tárgyakat, hogy azokat kikerülve a leggyorsabb és legalaposabb takarítást végezhesse el.

alfawise_v10_max_3.jpg

2000Pa szívóerővel rendelkezik az Alfawise V10 Max, amit a Google Home és Amazon Alexa rendszerekkel, angol nyelven még hangutasításokkal is vezérelhetünk. A telefonos alkalmazással pedig a szoba térképét is kirajzolja nekünk a beépített lézeres radarnak köszönhetően.

alfawise_v10_max.jpg

400 milliliteres portartályt és 450 milliliteres víztartályt is mellékelnek hozzá. Így akár ezt is választhatjuk, ha fel szeretnénk törölni a padlót. Az oldalsó kefék mellett még egy alsó szőnyegkefével is ellátták, így már alaposabb tisztítást képes végezni, akárcsak a Roborock S50.

alfawise_v10_max_2.jpg

A telefonos alkalmazásnak köszönhetően a virtuális fal lehetőségével is élhetünk, az ujjunkkal kijelölhetjük, hogy az általa kirajzolt térképen, hol takarítson fel. 4500mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így egy feltöltéssel egy 120 négyzetméter alapterületű helyiséget takaríthatunk ki vele. Természetesen oldalsó és alsó szenzorokkal is ellátták, így még a lépcső széléről sem fog leesni. Képes meghatározni helyzetét a szobán belül, így dolga végeztével automatikusan visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát.

alfawise_v10_max_7.jpg

Természetesen a kiegészítők között kapunk víztartályt, két felmosó moppot, két HEPA szűrőt, oldalsó és alsó kefét, leírást és egy európai szabványú adaptert a dokkoló mellé. Ahhoz képest, hogy mi mindent tud, nagyon baráti árazást kapott. Hiszen az alacsony ár mellett még kedvezmény kódot is kaptunk hozzá. Ha felhasználjuk a kupont, akkor 219$-ért (66.000 forintért) vásárolható meg, amit a Netherlands Registered(PDM)/EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

Az Alfawise V10 Max robotporszívót itt találod meg

Kedvezmény kód: ALFAV10MAX  

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7515346262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása