Továbbra is alacsonyan a FeiyuTech Vimble 2S ára

2019. december 12. 12:27 - nezdmitrendelszblog

feiyutech_vimble_2s_4.jpgA FeiyuTech márkából széles körben választhatunk igényeinket kielégítő modellekből. Akár igazán nagy kamerákhoz valót is választhatunk, de ha csak egy mobilt szeretnénk használni, ahhoz való terméket is is találunk a kínálatukban. A Vimble az utóbbi tábort erősíti, ugyanis maximum 200 gramm súlyt képes kezelni.

feiyutech_vimble_2s.jpg

A Vimble szériából ez már a második verzió, aminek az újdonsága, hogy 18 centiméteres teleszkóppal látták el, jól jön, ha messzebbről akarnánk felvenni valamit.

feiyutech_vimble_2s_1.jpg

A benne lévő motorok minden irányba 320 fokban képesek fordulni és maximum 200 grammos súllyal terhelhetjük meg. A beépített akkumulátora 1300mAh-s, amivel a gimbal nagyjából 5 órán keresztül képes üzemelni, viszont ha lemerült körülbelül két óra újra feltölteni.

feiyutech_vimble_2s_2.jpg

Méretei 11,8 x 11,05 x 32,3 centiméter, és ezt a méretet lehet még megtoldani a teleszkópos nyéllel , amely 18 centiméterre nyúlik ki, súlya pedig 428 grammot nyom a mérlegen. A nyélen már a gimbaloktól megszokott funkciók elérhetők zoom, a gimbal forgatása és egy két egyedi funkció. Az app aminek a segítségével menedzselni tudjuk, lehetőséget ad panoráma felvételek elkészítésére, time-lapse videó felvételekre a teljesség igénye nélkül.

feiyutech_vimble_2s_5.jpg

Az alábbi linken tudod megvásárolni a TomTop oldaláról, a TPD7753 kóddal 78.99$-ba kerül. A szálíításhoz a TomTop a Duty Free Shippinget ajánlja.

A FeiyuTech Vimblet itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7915349390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása