Nagy akkumulátor, bőr vagy kevlár hatású borítás - Itt az új Oukitel K13 Pro

2019. december 17. 10:42 - nezdmitrendelszblog

Az Oukitel megint egy óriási akkumulátorral szerelt telefont tett le az asztalra, amely 11.000mAh kapacitással rendelkezik. Különlegessége a bőr, illetve kevlár hatású hátlap, és persze az alacsony ár, hiszen mintegy 50.000 forintot kérnek érte. A Banggood webáruházban pedig választhatjuk az EU Priority Line szállítást is, amivel az Oukitel K13 Pro mobiltelefont áfa és vám költségek nélkül rendelhetjük meg.

A szinte mindent kibíró strapatelefonoktól ismert, szögletes formát örökölte meg az Oukitel K13 Pro, amiben a gyártónak nagy tapasztalata van. Oldalt teljes egészében fém borítást kapott, a stabilabb fogás érdekében pedig gyémánt textúrájú külsővel látták el a telefonon körbefutó oldalsó sávot.

A K13 Pro óriási kijelzővel rendelkezik, ami 6.41 colos, így a telefont sem nevezhetjük aprónak. 16,69 x 7.66 x 1.42 centiméteres méretéhez 212 grammos súly társul. Egy nyolc magos MediaTek MT6762 processzorral látták el, ami maximálisan 2.0GHz-re képes. Memóriából 4GB, míg tárhelyből 64GB-ot kapunk és lehetőség van microSD memóriakártya behelyezésére is.

Az előlapra egy 8 megapixeles, a hátlapra 16+2 megapixeles optika került. Az előlapi kamera különlegessége, hogy nem használtak külön notch szenzorszigetet, hanem a kijelző felső részén helyezték el a kamerát. A hátlapi optikák mellett természetesen LED villanót is találunk, alattuk pedig az ujjlenyomat olvasó kapott helyet, de használhatjuk az arc alapú feloldást is.

Két SIM kártyát is támogat és kezeli az idehaza is használt frekvenciákat, köztük a 800MHz-es B20-at is. 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is támogat, természetesen Bluetooth, GPS és NFC is megtalálható benne. Méretes akkumulátorhoz bivalyerős töltő dukál. A 11.000mAh kapacitású akkumulátorához egy EU szabványú 5V/6A teljesítményű töltőt mellékelnek. A telefonon Android 9 rendszer fut, amin megtalálható a magyar nyelvű menü is. Választhatjuk bőr és kevlár hatású hátlappal is, így a bevezető, előrendelői akcióban 169$-ba, azaz mintegy 50000 forintba kerül az Oukitel K13 Pro mobiltelefon.

Az Oukitel K13 Pro mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3015355846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása