Megjelent az Amazfit GTR Lite, az új kitartó és olcsó okosóra

2019. december 28. 08:13 - nezdmitrendelszblog

amazfit-gtr-lite-header.jpg

A legújabb és egyben a legolcsóbb Amazfit GTR Lite modellt dobta piacra az amerikai gyártó. Így nem csoda, hogy nagy érdeklődés fogja övezni a típust, hiszen ezáltal mindenki belekóstolhat milyen is lehet egy megbízhatóan működő, olcsó okosóra. 

Az okosórákat két nagy részre bonthatjuk. A zárt operációs rendszert és az olyan személyre szabható változatokra, mint a Wear OS vagy az Android rendszert futtató modellek, amire szinte bármilyen alkalmazást feltelepíthetünk. A zárt rendszernek köszönhetően a gyártó által elkészített appokat, funkciókat használhatjuk. Ez növeli a felhasználói élményt a gördülékeny sebességgel, hiszen a  szoftvert optimalizálják az adott hardverre. Ezáltal akár 2-3 hetes üzemidő is kihozható egy-egy okosórából. A másik tábort a sokak által ismert TicWatch szolgálja ki, de természetesen más gyártókkal is találkozhatunk, akik Android vagy Wear OS-t futtató okosórákat készítenek. Itt a Google Play áruházából számos alkalmazást letölthetünk és használhatunk, ám épp emiatt az üzemidő sok esetben még a 2 napot sem éri el.

Az Amazfit GTR Lite a zárt rendszerű okosórák családjába tartozik. Számos tulajdonságot megörökölt a GTR szériából. Egy ilyen árú óránál nem szoktak AMOLED kijelzővel kényeztetni minket, de itt ezt is megkapjuk 1.39 colon, 454 x 454 pixeles felbontással, amelyet Gorilla Glass üveg véd a karcok ellen. Az óratestet kerámia és alumínium borítja így sem érzetre, sem a minőségre sem lehet panaszunk. A 22mm széles szíj szilikonból készült. A jelenlegi akciónak köszönhetően pedig ajándékba kapunk még egy tartalék szíjat.

8 sport móddal rendelkezik, amelyek között megtaláljuk a terepfutás, futópad, gyaloglás, kültéri és szoba kerékpározás, elliptikus tréner, úszást (5ATM vízállósággal rendelkezik) és normál testmozgás módokat is, amelyeket monitorozni képes az Amazfit GTR Lite. Megjeleníti a hívásunkat, az üzeneteket, a Messenger, Viber, stb… üzeneteinket és az alkalmazásaink értesítését is. 6 tengelyes gyorsulásmérővel és fényérzékelővel is ellátták és optikai pulzusmérő szenzort is kapott.

A mobiltelefonunkkal Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül kommunikál és kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel is. A 410mAh kapacitású akkumulátorát csak 2 óra feltölteni, de akár 24 napra is elegendő ez a kapacitás.

A legújabb Amazfit GTR Lite okosóra most mindegyik GTR modellnél olcsóbb lett, 109$-ba kerül. Az EU priority Line(DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr715368722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása