UMIDIGI A3S – Nagyon belépőszint, de már Android 10 rendszerrel!

2020. január 05. 15:20 - nezdmitrendelszblog

umidigi-a3s-header.jpg

Nem kellett sok, és máris megjelent az UMIDIGI A3S, amivel a gyártó a belépőszintet lovagolja meg az Android 10 rendszerű okosmobilok piacán. Ezzel egy olyan alternatívát kínál, amivel az alsóházban is a legújabb Android főverzióval kaphatunk mobiltelefont a belépőszinthez szükséges hardveres alapokkal, 21.000 forintért!

 

Két tulajdonsága emeli ki a társai közül, az alacsony ára és a legújabb Android rendszer, amit még most sem sok telefonon találunk meg. Az UMIDIGI az A3S készülékével hozza a kötelezőket, mégpedig egészen baráti, 21.000 forintos áron! Az új UMIDIGI A3S ennyiért rendelhető elő a Banggood webáruházában, ami az oldalon található információk szerint január 19-én kezdik meg a rendelések feldolgozását. Ez az ár csak az első 150 rendelésre vonatkozik, így aki valóban olcsón szeretné beszerezni, annak gyorsan kell cselekednie.

Az UMIDIGI A3S a kötelező minimumot hozza, 2GB rendszermemóriával és 16GB-os tárhellyel. De szerencsére azért meghagyták a microSD kártyás bővíthetőség lehetőségét is. A használt MediaTek MT6761 is az alsóházból való. A 12nm-en gyártott processzor maximálisan 2GHz-es, az AnTuTu benchmarkban pedig 51.000 pont körüli eredményre képes.

Szerencsére nem a szabad szemmel is látható pixeles, ám nem is pengeéles kijelzőt kapunk. De az 5.7 colos, 1440 x 720 pixeles panelra nem lehet panaszunk a kategóriában. Az előlapon egy f/2.0 13 megapixeles optika kapott helyet, hátul egy f/2.0 16+5 megapixeles kamerákat kapunk. Alattuk a LED villanó és az ujjlenyomat olvasó található.

Mindent megkapunk, ami csak elvárható lenne egy ilyen kis telefontól. a/b/g/n/ac WiFi, Bluetooth 5.0 és GPS, Glonass, Galileo, BeiDou helymeghatározást is. A készülék két SIM kártyát képes kezelni és támogatja a hazai B20-as 800MHz-es LTE hálózatot is. Az Android 10 rendszerben természetesen megtalálható a magyar nyelvű menü is. A telefonhoz EU szabványú töltő és microUSB csatlakozóval ellátott kábel jár, így megmaradt a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is. Az akkumulátora 3950mAh kapacitással rendelkezik.

Az UMIDIGI A3S 69$-ba azaz 21.000 forintba kerül, ami nagyon olcsóvá teszi az új modellt. Az EU Priority Line szállítást választva pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg az új belépőszintű modell!

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr115394536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása