Heti szemezgető 172.

2020. május 02. 12:04 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_73.jpg

Itt vagyunk az új heti szemezgetővel. Most önkénteleül is a fülhallgatóké lett a főszerep, legyen az vezetékes vagy vezeték nélküli. De van itt természetesen más is, mobiltelefon és olcsó táblagép is.

 

 

BlitzWolf BW-ES5 USB Type-C portos fülhallgató

 

blitzwolf_bw-es5.JPG

A 3.5 milliméteres kimenettel nem rendelkező valószínűleg örülni fognak a BlitzWolf Type-C portos fülhallgatójának, amivel így nincs szükségünk külön átalakítókra, közvetlenül a telefonhoz csatlakoztatva használhatjuk azt.

blitzwolf_bw-es5_2.JPG

A 120 centiméteres vezetékkel rendelkező BlitzWolf BW-ES5 14.2 milliméteres drivereket kapott. Nem a gumiharangos, hanem az earbuds stílust képviseli. Természetesen ellátták mikrofonnal és zenevezérlő gombokkal is, így nem csak hangerőszabályzót és zenevezérlő gombokat kapott, de a hívásainkat is lebonyolíthatjuk rajta keresztül. A fülhallgató a gyártótól megszokott módon nagyon baráti árazást kapott, 11.99$-t kérnek érte, ami körülbelül 3900 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-ES5 USB Type-C portos fülhallgatót itt találod meg

 

 ________________________________________________

  

Teclast P80X

   teclast_p80x_2.jpg

A Teclast nagyon ráált az olcsó táblagépek készítésére. A Teclast P80X is ebbe a kategóriába tartozik. A 8 colos gép mindent tud, amire csak szükségünk lehet. 1280 x 800 pixel fért el a 8 colos kijelzőjén, ami IPS technológiát használ. A P10S-ben található 64 bites, nyolc magos Unisoc SC9863A modellt használja, ami maximálisan 1.6GHz-es órajelre képes. Memóriából 2GB, míg belső tárhelyből 32GB jár, amit microSD memóriakártyával tovább bővíthetünk.

teclast_p80x.jpg

A csupán 315 grammos táblagép Bluetooth 4.1 és 2.4GHz-es WiFi kapcsolatot is kapott, de ellátták GPS-szel is. Előlapi kamerája 0.3, hátlapija pedig 2 megapixeles. Nem sok, de legalább kapunk valamit, hogy a legfontosabb dolgokat megtudjuk örökíteni. MicroUSB porton keresztül tölthetjük fel az akkumulátorát és szerencsére meghagyták a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót is.

teclast_p80x_1.jpg

Szerencsére a Teclast P80X táblagép sem kerül sokba, 74.99$-ba (azaz mintegy 25.000 forintba) kerül. A Buy Now gombra kattintva kiválaszthatjuk az EU Priority Line szállítást, amivel áfa és vámmentesen rendelhetjük meg

 

 ______________________________________________

 

Blitzwolf BW-HP0 vezeték nélküli fejhallgató

 

blitzwolf_bw-hp0.JPGA BlitzWolf már régóta a piacon van a vezeték nélküli fejhallgatójával. A 40 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató bluetooth 4.1 kapcsolatot használ, viszont jó ötlet volt a gyártó részéről, hogy 3.5 milliméteres csatlakozóval is ellátták. Így akkor is tudjuk hallgatni a kedvenc zenéinket, ha lemerülne a beépített akkumulátora.

blitzwolf_bw-hp0_2.JPG

Az összecsukható kialakításnak köszönhetően könnyedén magunkkal vihetjük. A beépített 400mAh kapacitású akkumulátorát 2.5 óra alatt tölthetjük fel, amivel 18 óra zenelejátszást vagy 20 óra beszélgetési időt hozhatunk ki belőle. Természetesen minden szükséges kezelőszervvel ellátták, így hangerőszabályzó, zenevezérlő gombokat is kapunk, az akkumulátorát pedig microUSB portján keresztül tölthetjük fel. A kedvezmény kóddal 23.99$-ra csökkenthetjük az árát, ami így igen olcsón beszerezhető, 7800 forintos áron.

Kedvezmény kód: BGHP024

A Blitzwolf BW-HP0 vezeték nélküli fejhallgatót itt találod meg

 

_____________________________________________

 

Elephone E10 mobiltelefon

 

Az Elephone-ra a saját kategóriáján belül mindig is úttörőként tekintettem. A kisebb kínai gyártók közül ők azok, akik mindig tudnak valami újat mutatni, és a legújabb technológiai megoldásokat is képesek az alacsonyabb pénztárcával rendelkezők felé lefordítani. Így készülhetett el a 48 megapixeles hátlapi kamerával, NFC-vel rendelkező, Android 10 rendszert futtató Elephone E10, ami jelenleg 109$-ba kerül.

Az Elephone E10 vásárlásába bátran belevághatnak azok is, akik egy relatív olcsó, de mégis a hazai hálózatra is felkészített, szinte mindennel ellátott mobiltelefonra vágynak. Az Android 10 rendszere természetesen magyar nyelvű menüvel is rendelkezik, a két SIM kártyát kezelő modell pedig fel lett készítve az itthon is használt 800MHz-es 4G hálózatra is.

Méretes kijelzővel rendelkezik, hiszen a 6.5 col korábban már majdnem a kisebb táblagépek kategóriája volt. A HD+ felbontással rendelkező panel 1560x720 pixeles és egy csepp alakú noccsot kapott a kijelző tetején, ahová a 13 megapixeles előlapi kamerát helyezték el. A megjelenés mellett a minőségre is odafigyeltek az Elephone-nál, hiszen a telefon hátulja üvegből készült, ide került a 48 megapixel felbontású fő kamera, ami még egy 13, 5 és 2 megapixeles optikát is kapott kiegészítésként.

A telefon meghajtásáról a MediaTek MT6762D processzor gondoskodik, ami nyolc magos és maximálisan 1.8GHz-re képes. Memóriából 4GB-ot kapunk, a belső tárhely mérete 64GB, de lehetőség van microSD memóriakártya használatára is, egészen 256BG-os méretig. Természetesen mindent kapunk, amire csak szükségünk lehet, bluetooth, 2.4 és 5GHz-es WiFi, GPS/AGPS/GLONASS műhold támogatást, sőt még NFC-vel is ellátták, így az érintéses fizetéssel is élhetünk. Az USB Type-C csatlakozóján keresztül tölthetjük fel a 4000mAh kapacitású akkumulátorát, amihez egy európai szabványú 10W teljesítményű töltőt is mellékelnek a csomagban.

Az Elephone E10 mobiltelefon 37.000 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

______________________________________

 

Tronsmart Sono Gaming Headset

 

tronsmart_sono_gaming_headset.JPG

A Tronsmart is már jó ideje ismert szereplő a hangszórók piacán. Most egy játékokosoknak szánt fejhallgatóval jelentkezett. A Tronsmart Sono Gaming Headset már 50 milliméteres driverekkel rendelkezik és természetesen egy mikrofonnal is elláttak, amit akár egy mozdulattal el is távolíthatunk róla, ha nem volna rá szükségünk.

tronsmart_sono_gaming_headset_2.JPG

A 3.5 milliméteres csatlakozóval rendelkező fejhallgatót a gyártó a PC, Playstation és XBOX játékosoknak is ajánlja. Így ha a számítógéphez szeretnénk csatlakoztatni, akkor csins gond, hiszen egy Y kábelt is mellékel hozzá a gyártó, amivel különválaszthatjuk a mikrofon és hang csatlakozókat is. A Tronsmart Sono Gaming Headset 39.99$-ért, azaz 13.000 forintért előrendelhető a Banggood webáruházból, az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen.

A Tronsmart Sono Gaming Headsetet itt találod meg

 

________________________________________________

 

A legismertebb anyagokkal használhatjuk a Tronxy nyomtatóját, így PLA, HIPS, fa alapú, PC és PVC filamenteket is használhatunk. A nyomtatandó tárgyunk maximálisan 25.5 x 25.5 x 26 centiméteres lehet. Nem csak egyéni szerkesztőt használhatunk a tárgyaink elkészítéséhez, de az internetről letöltött szinte bármilyen tárgyat kinyomtathatjuk vele otthon stl, illetve g-code fájlokból.

A vezérléshez egy 3.5 colos érintőkijelzővel is ellátták, hogy még egyszerűbb legyen a dolgunk. Szerencsére egy hosszabb nyomtatás esetén sem történik baj, ha épp áramszünet lesz, ugyanis a Tronxy nyomtatója onnan folytatja a feladatot, ahol abbahagyta. Így arra is lehetőség van, hogy ha nem győzzük kivárni, míg az új otthoni kiegészítőnk elkészül, nyugodtan lekapcsolhatjuk, hogy majd később folytassuk a munkát.

A TRONXY XY-2 Pro 3D nyomtatót európai (németországi) raktárból rendelhetjük meg áfa és vámmentesen és még a szállítás is ingyenes. Így 175$-t, azaz 57.000 forintot kérnek érte. Az európai raktárnak köszönhetően pedig akár pár nap alatt megérkezhet hozzánk az új 3D nyomtatónk.

A TRONXY XY-2 Pro 3D nyomtatót itt találod meg

 

_________________________________________________

 

BlitzWolf BW-FYE7

 

9d40252b-e5cb-49a6-9f3b-99037ce5af49.jpg

A TWS kialakításnak köszönhetően teljesen vezeték mentes, a legújabb Bluetooth 5.0 kapcsolattal is kompatibilis BW-FYE7. Az utóbbi időben szinte azonos formára készített BlitzWolf fülhallgatók kerek kialakítása mellet egy kis újdonságot hoz a sportosabbnak tűnő új modell.

871f2902-a5ef-4823-826b-6f5d4af94324_1.jpg

Az akkumulátorral szerelt tárolódobozában tölthető fülhallgató IPX4 védettséget kapott. Egy AIROHA1526P gondoskodik a megfelelő kapcsolatról, amivel a fülhallgató támogatja a HFH, HSP, A2DP és AVRCP protokollokat is. Az új fülhallgató egy feltöltéssel 3-4 óra zenelejátszásra képes. Az akkumulátorral szerelt tokjával pedig 4 alkalommal tölthető fel.

5ed8fc5e-f8e8-4f7d-b2ea-1818cb2ccb20.jpg

A legjobb hangzás érdekében már egy dupla 6mm-es dinamikus meghajtót kapott, ami újdonság a gyártó vezeték nélküli fülhallgatói között. A BGFYE7DA kóddal 29.99$-ért vásárolható meg.

Az új BlitzWolf BW-FYE7 Bluetooth fülhallgatót itt találod meg, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6415653734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása