Európai raktárból olcsóbb a Xiaomi Robot Vacuum Mop Pro!

2020. május 24. 17:57 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_robot_vacuum_mop_pro_4.jpg

Röviden összefoglalva a Xiaomi Robot Vacuum Mop Pro egy okos kis mindenes. 3200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, az oldalsó kör seprűje mellett, a porszívó aljánál egy nagyméretű forgó kefe található, amivel a szőnyegünket tudjuk tisztán tartani, ebben segít a 2100Pa szívóerőre képes motor is. A Xiaomi Robot Vacuum Mop Pro különlegessége, hogy nem kell külön tartályokat cserélgetnünk a porszívózáshoz és felmosáshoz.

xiaomi_robot_vacuum_mop_pro_1.jpg

Természetesen az előző generációból ismert mobiltelefonos vezérlés is megmaradt, ami még okosabb lett és fejlesztettek a szenzoros érzékelőkön is, így felismeri a szobát és a benne található tárgyakat, bútorokat és így tervezi meg a legideálisabb takarítási módot. Szerencsére nem kell minden takarítás után szűrőt vásárolnunk, hiszen azokat úgy alakították ki, hogy egyszerűen ki lehessen mosni. Intelligens eszköz révén a mobil applikáció méri a szűrő és a szenzorok elhasználódását és javaslatot tesz azok tisztítására, illetve a szűrő cseréjére.

xiaomi_robot_vacuum_mop_pro_2.jpg

Lehetőség van manuális vezérlésre, állíthatunk időzítést is, így akkor is önállóan indul el takarítani, ha nem tartózkodunk otthon. A mobiltelefonos alkalmazás WiFi kapcsolaton keresztül kommunikál a porszívóval. De arra is lehetőségünk van, hogy a mobiltelefonunkra feltelepített Xiaomi Home alkalmazás segítségével mobilinterneten keresztül adjunk neki parancsot. Így, ha épp vendégekkel térnénk haza és azt szeretnénk, hogy addig a Xiaomi Robot Vacuum Mop Pro felporszívózza a lakást. A folyamat végén pedig automatikusan visszaáll a dokkolójára és feltölti magát.

xiaomi_robot_vacuum_mop_pro_3.jpg

A takarítás megtervezéséhez lehetőség van a porszívó lézeres rendszerének használatával, hogy felismerje a szobát és kirajzolja a helyiség, nagyobb tárgyak körvonalait az alkalmazásban. A Xiaomi Robot Vacuum Mop Pro robotporszívó németországi raktárból érkezik, így áfa és vámmentesen rendelhető meg 323.99$-os, azaz körülbelül 104.000 forintos áron áron!

A Xiaomi Robot Vacuum Mop Pro robotporszívót itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr615715124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása