Heti szemezgető 175.

2020. május 24. 08:24 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_76.jpg

Itt vagyunk a legújabb heti válogatással!

 

Lenovo HT28 Bluetooth fülhallgató

 

A Lenovo is szépen lassan kezd betörni a TWS fülhallgatók piacára. Egyik újdonságuk a Lenovo HT28 bluetooth fülhallgató, amit fehér színben vásárolhatunk meg. Az IPX4 védettséggel rendelkező fülhallgató természetesen kompatibilis az Android és iOS eszközökkel is, de akár egy táblagépről vagy laptopról is használhatjuk.

A piros-fehér színű tokja egy 400mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így ha beletesszük a fülhallgatókat, akkor feltölti az 50mAh kapacitású akkumáltorokat, amivel 4 órán keresztül hallgathatjuk a kedvenc zenéinket.

A Lenovo HT28 bluetooth fülhallgatóhoz kedvezmény kódunk is van, amivel 27.99$-ért vásárolható meg

Kedvezmény kód: BGHT28

 

____________________________________________________________

 

Xiaomi Mi 10 Lite mobiltelefon

A Mi 10 Lite is a globális piacra készült, azaz B20 támogatással és természetesen magyar nyelvű menüvel is rendelkezik. Már a középkategóriába is elhozta a Xiaomi az AMOLED kijelzőt, ami a Mi 10 Lite esetében 6.47 colos, felbontása pedig 2340 x 1080 pixel. Különlegessége, hogy a két hosszanti oldala ívelt.

A telefonba a Qualcomm Snapdragon 730G processzora került, ami az ismert AnTuTu benchmarkban 214.000 körüli pontszámra képes. A memória több, mint elegendő 6GB LPDDR4X RAM. A belső tárhely mérete 64GB, amit egy UFS2.1 tároló szolgáltat, tehát a sebességgel sem lesz gond, a memóriakártyás bővítés lehetőségét azonban kihagyta a Xiaomi.

A Corning féle Gorilla Glass 5 üveg borítja a telefon elejét és hátulját is, ahol egymás alatt 4 kamerával találkozhatunk:

  • A fő szenzor 64 megapixeles, f/1.89-es rekeszértékkel,
  • Egy 8 megapixeles kamerát kapunk a 120 fokos, nagylátószögű fotók készítéséhez,
  • A mélységélességgel ellátott fotókhoz egy 5 megapixeles felbontással rendelkező szenzor lesz a segítségünkre,
  • A makro fotókhoz egy 2 megapixeles optikát kapunk,

Az előlapi kamera egy apró notch szigeten bújik meg, ami 16 megapixeles felbontással rendelkezik. A Mi 10 Lite nem kapott hátlapi ujjlenyomat olvasó szenzort, hanem ahogyan a Mi 9T Pro esetében, ezt is a kijelzőbe integrálták. A telefon akkumulátora méretes lett. 5260mAh kapacitású, amit az USB Type-C porton keresztül a mellékelt 30W teljesítményű adapterrel tölthetünk fel, amihez EU szabványú adaptert mellékelnek.

Szerencsére meghagyták a 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozót is, 5.0 Bluetooth verziót kapunk, a Wifi 2.4 és 5GHz-es hálózatokat is ismeri, a B20-at is támogató GSM modult pedig felkészítették a VoLTE hálózatokra is. Kapunk NFC-t és infravörös portot is, amivel a különféle eszközeinket irányíthatjuk. Az új Xiaomi Mi 10 Lite elrendelhető a Banggood webáruházban, ahol az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a mobiltelefont 403$-os (130.000 forintos) áron.

A Xiaomi Mi Note 10 Lite mobiltelefont itt találod meg

 

____________________________________________________________

 

64GB-os Xiaomi USB 3.0 pendrive

 

A Xiaomi számos termékkel képviselteti magát, azonban az adattárolók piaca az a terep, ahol eddig még nem nagyon találkozhattunk ezzel a névvel. Így szinte kötelező volt, hogy megjelenik valamilyen adattárolóval. Most itt van a 64GB kapacitású pendrive-ja. Kíváncsian várjuk mikor mutatja be saját SSD meghajtóját a gyártó.

Megjelenését nézve nem az olcsó műanyagházas vonalat követi a desgin. Fém, azaz alumínium házat kapott, aminek a végén nem csak desgin elemként, hanem a könnyebb hordozhatóság, na meg az USB portból való eltávolíthatóság érdekében egy műbőr pántot is kapott.

A letisztult külsővel rendelkező pendrive 64GB-os kapacitással rendelkezik, így valószínűleg szinte minden felhasználó számára elég lesz ez a kapacitás. A sebességről az USB3.0 csatlakozófelület gondoskodik, hogy gyorsan felmásolhassuk rá a kívánt fájljainkat és a nagy sebességű csatlakozón keresztül visszaolvashassuk az adatokat. A Xiaomi 64GB-os pendrive most olcsóbb, mint korábban volt, jelenleg 16.99$-ba (~5400 forintba) kerül.

A Xiaomi 64GB-os pendrive-ot itt találod meg

 

____________________________________________________________

 

Xiaomi Mi Air2 SE Bluetooth fülhallgató

Megjelenését tekintve a Mi Air2 SE hasonló formatervet kapott, mint testvére. A fülhallgatók súlya egyenként csupán 4,7 grammot nyomnak. A Mi Air2 SE 14,2 milliméteres driverrel rendelkezik, támogatja az SBC/AAC audio kodekeket, Bluetooth 5.0 kapcsolatot és kettős zajcsökkentéssel rendelkezik.

A fülhallgatókat egy feltöltéssel akár 5 órán át használhatjuk. A töltődobozba behelyezve őket pedig újra feltölthetjük, így akár 20 órán át használhatjuk őket. Az újabb Xiaomi mobiltelefonokkal, mint Mi 10 Pro, Mi 8, Mi 9, Mi 9SE, stb.. a töltődoboz kinyitásakor a kijelzőn megjelenik a fülhallgatók és a tok akkumulátorának kapacitása, akár csak az Apple vezeték nélküli fülhallgatóinak információs az almás telefonokon.

A Xiaomi Air 2SE érintésérzékeny vezérlést kapott, a beépített mikrofonnal pedig beszélgetés közben zajszűrést is használhatunk. Hiába egy olcsóbb modellről beszélünk, kapott egy érzékelőt is, aminek köszönhetően, ha kivesszük a fülünkből, akkor az épp játszott zenét automatikusan megállítja a Mi Music zenelejátszót használva.

A Xiaomi Mi Air 2SE 36.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

____________________________________________________________

 

 

BlitzWolf® BW-FD1 240mL Automatic PIR Foam Soap Dispenser IPX4 Waterproof Large Capacity Humanized Design Micro High-Efficiency Motor

Ide kattintva elolvashatod a tesztünket

A Xiaomi után a BlitzWolf is kiadta a saját, infravörös érzékelővel ellátott automata szappanadagolóját. A gomb nélküli működést az érzékelő váltja ki, így csak oda kell tartanunk a kezünket az adagoló fejhez és máris megkapjuk a kívánt szappan adagunkat.

BlitzWolf® BW-FD1 240mL Automatic PIR Foam Soap Dispenser IPX4 Waterproof Large Capacity Humanized Design Micro High-Efficiency Motor

Az IPX4 védettséggel rendelkező BlitzWolf BW-FD1 240 milliliteres kapacitással rendelkezik, amihez hab szappant használhatunk. A működéséhez 3 darab AA méretű elemre lesz szükségünk.

A BlitzWolf BW-FD1 automata szappanadagoló  a kedvezmény kóddal 15.19$-ba, 4900 forintba kerül

Kedvezmény kód: BGFIR265  

____________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-SH1 2.5L ultrahangos párásító

 

a3d02d3e-d979-4d02-8f6c-8379285522f2.jpg

A BlitzWolf legújabb párásítója már nem egy kis apróság. Az új modell már 2.5 literes kapacitással rendelkezik, ami elegendő ahhoz, hogy egy 20-40 négyzetméter területű helyiség levegőjét párásítsa.

8938066d-03e4-407f-962a-f1962c51b208.jpg

Az erőssége két fokozatban állítható. Az érintésérzékeny vezérlésnek köszönhetően 7 különböző színt is beállíthatunk, így hangulatvilágításként is használhatjuk a szobánkban. Arra is lehetőség van, hogy a víztartályába illóolajat csepegtessünk, így aromaterápiás eszközként is használható a BlitzWolf párásító. Most európai (CZ) raktárból, áfa és vámmentesen vásárolható meg.

Az ultrahangos párásítót itt találod meg

 

____________________________________________________________

 

Xiaomi Redmi TV Bar Speaker

A Redmi TV Bar Speaker még csak most jelent meg, de máris szereztünk hozzá kedvezményt, amivel 25.000 forintért vásárolható meg a filmezéshez, zenehallgatáshoz használható soundbar.

Xiaomi Redmi TV Bar 30W teljesítményre képes, így már-már majdnem képes megrezegtetni a vitrinben a poharakat, ha valami akciódús filmet nézünk. A két darab 45x80 milliméteres hangszóróval szerelt Xiaomi Redmi TV Bar-t ellátták Bluetooth 5.0 kapcsolattal is, de a vezetékes megoldások közül találunk rajta AUX és optikai csatlakozót is.

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően nem csak a filmek hangját, hanem rajta keresztül a mobiltelefonunkról is lejátszhatjuk rajta keresztül kedvenc zenéinket. 1.5 kilogrammos súlyának és vékony kialakításának köszönhetően nem csak a TV elé tehetjük le, de akár a falra is felszerelhetjük.

A Xiaomi Redmi TV Bar Speaker az eredeti 89.99$-os ár helyett a BGRMTV  kóddal 78$-ért vásárolható meg, az EU Priority Line szállítás pedig áfa és vámmentes

Kedvezmény kód: BGRMTV

 

____________________________________________________________

 

Oukitel C18 Pro mobiltelefon

A telefon 6.55 colos kijelzőjébe építették az előlapi kamerát, amivel 8 megapixeles szelfiket lőhetünk. Az IPS panel felbontása 1600 x 720 pixeles, ami így 268-as PPi értékkel rendelkezik. A MediaTek MT6757 processzor nem mai darab, művésznevén Helio P25. A nyolc magos CPU 64 bites, maximálisan 2.3GHz-re képes. Ilyen processzor kapott helyet többek között a korábban tesztelt OUKITEL MIX 2-ben és a Vernee MIX 2-ben is. A grafikai feladatokért a Mali-T880 felel. Memóriából 4GB-ot kapunk. A belső tárhely mérete 64GB és szerencsére használhatunk microSD memóriakártyát is.

Szerencsére már Bluetooth 5 került bele és támogatja a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is. A Type-C portja ellenére van 3.5-es fülhallgató csatlakozó is. A hátlapra 4 kamera kerül, amiből a fő egység 16 megapixeles, mellé kapunk 2, 8 és 5 megapixeles optikákat, hogy legyen nagy látószögünk is és bokeh effektel ellátott képünk is. Az EU szabványú töltővel 10W teljesítménnyel pumpálhatjuk tele a 4000mAh kapacitású akkumulátort. Az Oukitel C18 Pro két nano SIM kártyát fogad és természetesen támogatja az itthon használt B20-as hálózatot is.

Az Oukitel C18 Pro 149.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr515714402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása