20.000 forint az Android 10-es DOOGEE X95

2020. május 28. 13:37 - nezdmitrendelszblog

A Doogee megint megmutatta hogyan lehet olcsón telefont készíteni. Az eredeti 79.99$-os ára sem sok, most 59.99$-ba kerül. 

A 6.52 colos megjelenítő méretes, ám felbontása nem a legnagyobb, de ennyi pénzért azt hiszem egy rossz szavunk sem lehet az 1200 x 540 pixeles felbontásért. A jó hír pedig, hogy nem TFT, hanem IPS panelt kapunk. A készüléket az alsó kategóriába pozícionálták, ennek megfelelően pedig 2GB memóriát és 16GB tárhelyet kapunk, természetesen microSD kártya használata lehetséges.

A noccsos kijelző felett egy 5 megapixeles előlapi kamerát kapunk, a hátoldalon pedig egy 13+2+2 megapixeles triumvirátus várja, hogy fotózhassunk velük. Processzorból egy MediaTek MT6737V/WA került bele, ami négy magos és maximálisan 1.3GHz-re képes. Nagyon jó hír, hogy a Doogee X95 már a legújabb Android 10 rendszert futtatja. Természetesen GPS, arcfelismerés, 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth is került bele. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a microUSB portján pedig 5V/2A teljesítménnyel tölthetjük fel a 4350mAh kapacitású akkumulátorát.

Alacsony ára miatt fiataloknak első telefonnak, idősebbeknek vagy második mobiltelefonnak tökéletes választás lehet. Az 59.99$-os árával pedig 20.000 forintba kerül, ha nem kérünk rá plusz biztosítást, akkor a szállítás 5.8$-ba kerül. De még így is kivételes ajánlat a Doogee X95, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

A Doogee X95 mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3015726932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása